ISTA META, ISTO ODSTOJANJE: Vršačka "dupla nula" - odlučujuće borbe tek slede!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važnost meča očigledno je uslovila nešto defanzivniju igru.

ISTA META, ISTO ODSTOJANJE: Vršačka "dupla nula" - odlučujuće borbe tek slede!

Foto: FK Mladost GAT

Utakmicom u Vršcu okončana je prva runda plej-auta Prve lige Srbije, a na osnovu ostvarenih rezultata može se slobodno reći da je važnost mečeva uslovima da se ekipe uglavnom opredele sigurnijem nastupu na terenu, ne računajući duel u Gornjem Milanovcu, gde je domaći Metalac tek nakon velikog preokreta u nadoknadi vremena stigao do bodova u duelu sa "prežaljenim" novobeogradskim Radničkim, čime su sebi omogućili da i dalje figuriraju kao jedni od glavnih kandidata za opstanak.

 

Meč na Gradskom stadionu u Vršcu između OFK Vršca i novosadske Mladosti GAT  okončan je najnepopularnijim rezultatom 0:0, a tokom meča viđena je velika borba na sredini terena, a ekipe su pokušale da ugroze protivničke golmane, uglavnom udarcima sa distance.

Međutim, pokušaju su najčešće išli van okvira gola, tako da Filip Nović i Mladen Živković, nisu morali da intervenišu.

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Podela bodova u Vršcu

 

- Prva liga Srbije- plej-aut, 31. kolo:

OFK Vršac (Vršac) - Mladost GAT (Novi Sad) 0:0

Stadion: Gradski stadion, Vršac

Sudija: Mladen Jakovljević

Žuti kartoni: D. Ivić, Š. Diuf, U. Čeić (OFK Vršac); A. Tanasin, B. Čečarić (Mladost GAT)

OFK Vršac (Vršac): Nović, Vujić, Milivojević (Čejić), Todorović (Perović), Lainović, Lazevski, Souza Silva (Kumi), Ivić (Kilibarda), Diuf, Žunić, Terzić.

Mladost GAT (Novi Sad): M. Živković, Drobnjak, Ilić, Vukadinović, Jokić (Pavlica), Kokanović (Čečarić), Tanasin, Šušnjar, K. Živković (Đuričin), Daničić, Popović (Bjeloš) .

Vrščani su zadržali pet bodova prednsoti u odnosu na "gatovce", a narednog vikenda ih očekuje teško gostovanje u Užicu, ekipu GFK Slobode.

Priliku da poprave bodovni saldo Mladost GAT će imati na svom terenu kada će ugostiti lazarevačku Kolubaru i eventualnim trijumfom, preskočili bi na tabeli upravo Lazarevčane i konačno bi se našli u "sigurnoj zoni".

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading