NEZAPAMĆEN SKANDAL U BIH: Tukli se treneri i kapiteni, palo PESNIČENJE posle haosa na konferenciji! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni snimci stižu iz Bosne i Hercegovine.

NEZAPAMĆEN SKANDAL U BIH: Tukli se treneri i kapiteni, palo PESNIČENJE posle haosa na konferenciji! (VIDEO)

Foto: Youtube/PrintScreen/B-production RITUAL

Leotar-Zrinjski

U nedelju su u Trebinju svoj meč odigrali Leotar i Zrinjski, a konačan rezultat je bio 1:1. Ipak, ishod meča sigurno nije ono po čemu će se pomenuta utakmica pamtiti.

Na konferenciji za štampu posle utakmice, dok su dva trenera davala izjave, pojavio se Srđan Kuljić, član stručnog štaba Leotara i napao Nemanju Bilbiju, kapitena Zrinjskog.

Kome psuje mrtvu majku Biblija ovde sada? Nama psuje mrtve majke, jel vam to klub? Sram vas bilo! Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke, jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo - besneo je Kuljić na konferenciji, na opšte zaprepašćenje svih prisutnih.

Konferencija je nakon toga završena, ali prava drama je tek počela. Ispred stadiona kasnije je došlo do žestoke tuče u kojoj je učestvovao trener Sergej Jakirović i nekoliko članova domaćeg kluba. Sevale su pesnice i pljuštale uvrede.

Jedan od učesnika tuče koji je završio na podu je i kondicioni trener Zrinjskog, koji je pre toga napao jednu osobu.

Nakon tuče morala je da reaguje i policija koja je smirila situaciju. Posle ove utakmice, Zrinjski je ostao na prvom mestu na tabeli sa 28 bodova iz 13 utakmica, dok je Leotar poslednji sa 12 bodova, uz meč više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading