NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Nakon pogotka njenih ljubimaca navijačica podigla dres i ostavila stadion u šoku! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.10.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro je poznato da su navijači spremni da urade sve za svoj voljeni klub.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Nakon pogotka njenih ljubimaca navijačica podigla dres i ostavila stadion u šoku! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/TUDN en vivo/printscreen

Fudbalski šampionat Meksika ušao je u završnu fazu. Na programu su mečevi četvrtfinala ovog takmičenja, a jedan od parova čine ekipe Tajgersa i Pačuke.

Prvi meč dveju ekipa okončan je trijumfom domaće ekipe rezultatom 1:0, a koliko je ova pobeda značila domaćim navijačima govori gest jedne od navijačica Tajgersa nakon postignutog pogotka.

 

 

Naime, igrao se sam finiš susreta kada je delilac pravde dosudio kazneni udarac za Tajgerse. Loptu je na "belu tačku" namestio iskusni francuski internacionalac Andre Pjer Žinjak. Francuz je bio precizan sa "kreča", a njegov pogodak navijačica je proslavila podizanjem dresa i pokazivanjem golih grudi.

 

 

Jasno je da je ovaj gest naišao na veliko odobravanje prisutnih, a dotična devojka je svojim gestom postala i planetarno popularna.

Ostaje da se vidi kako će dotična navijačica proslaviti eventualno osvajanje šampionske titule svog voljenog kluba. Jasno je da će neka naredna proslava biti još urnebesnija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading