POTPUNO BIZARNO: Žena menstrualnu krv maže po licu, tvrdi da joj je to posebno pomoglo zbog ovoga!

Autor: N. J.

Lifestyle

12.10.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična maska za lice.

POTPUNO BIZARNO: Žena menstrualnu krv maže po licu, tvrdi da joj je to posebno pomoglo zbog ovoga!

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/marymirandacoaching

U moru trendova, trikova za bolju i lakšu negu kože, nekada se pojavi i onaj za koji je malo reći da bizaran. Ovoga puta žena je posegla za nesvakidašnjim sredstvom. 

Činjenica je da nijedan trik ne može tek tako da vam podmladi lice,već je za sve potrebna upornost korišćenja. Žene su otišle korak dalje mazanjem sopstvene menstruacije na lice.

One to drže nekoliko minuta na licu, a onda isperu. 

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/marymirandacoaching

Menstruacija

Šta je prethodilo ovome?

Vampirski tretman. Ovom tretmanu podvrgla se i Kim Kardašijan i podrazumeva ubrizgavanje sopstvene krvne plazme tehnikom mezoterapije. Pacijentu se vadi krv prilikom dolaska na tretman, ona se stavlja u poseban aparat koji odvaja crvena krvna zrnca. Rezultat je zatgnuta koža, a usporava se i proces starenja.

Onda su žene smislile nešto novo, zašto ne bi koristile svoju krv?

Meri Miranda jedna je od devojaka koje su probale tretman sopstevnom menstracijom i na svom Instagram nalogu je napisala:

- Ponovo se povežite sa svojim telom. Ponovo se povežite sa svojom matericom, sa intuicijom, sa Mesecom.

Priča Meri Mirande 

Takođe ona je dodala da ovo nije samo menstrualna krv razmazama po njenom licu, već sveti ritual:

- To je čin poštovanja prema mojoj materici. Tako sam se ponovo povezala i pronašla dublju vezu sa svojim telom - piše ona i priseća se kako su izgledale njene menstruacije:

-  Od 13. godine imam bolne menstruacije, povraćala bih od bola. 2006. godine izgubila sam desni jajnik zbog pucanja ciste i posle toga sam se pet puta onesvestila. Krajem 2017. godine rekli su da imam tumor materice od 9 centimentara i cistu umotanu u desni jajnik. Nakon operacije dijagnostikovana mi je endometrioza. Danas sam ponosna da pokažem jedan od rituala koji sveto radim svakog meseca - deo je njene objave na Instagramu.

Ona je na kraju objasnila da to ne radi zbog dodatnih zdravstvenih koristi, hranjivih materija, poboljšanja kože ili bilo čega što bi moglo da bude u krvi mentruacije, već da je to ritual za nju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading