IMA 35 I DEVICA JE! Roditelje krivi za problem sa muškarcima, a nevinost je proslavila!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.10.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonali Čandra ne pristaje na intimne odnose dok ne dobije prsten.

IMA 35 I DEVICA JE! Roditelje krivi za problem sa muškarcima, a nevinost je proslavila!

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/i_am_sonali_chandra

Indijka Sonali Čandra ne želi intimne odnose pre braka. Ona ih smatra svetim i posebnim rekla je za "Dejli Star".

Ona je otkrila kada će biti spremna na takav čin:

- Biću spremna za vođenje ljubavi kad nađem „onog pravog". Tražim gospodina koji je moralan i etičan, zgodan, ambiciozan, drži do zdravlja i koji će se prema meni ponašati kao prema kraljici. Želim ono što Prijanka Čopra ima s Nikom Džonasom.

Odrasla je sa strogim roditeljima. Nije imala pravo na društveni život, kao ni na veze sa muškarcima:

- Mislim da je takvo odrastanje jako negativno uticao na moju sposobnost pronalaska partnera, jer je dejtovanje socijalna veština - rekla je ona.

Republika

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/i_am_sonali_chandra

Sonali Čandra rijaiti zvezda

 

Ona nije želela da odustane, zbog čega se prijavila u rijaliti šou "Pet frajera nedeljno", gde je bila sama sa njima i izlovana od spoljašnjeg sveta. Ali ni tu se nije "proslavila", jer svi odustanu nakon što čuju da je nevina. Nakon toga pokušala je sa još devetoricom, što takođe nije uspelo.

- Od kad sam postala TV zvezda, javlja mi se veliki broj muškaraca koji mi nude brak, ali je mene strah da se nalazim sa nepoznatim ljudima - rekla je.

Ipak, dala je priliku jednom koji joj na napisao lepu poruku.

- Ovaj muškarac je zgodan, ambiciozan i malo stariji od mene, pa sam iznenađena da je još uvek samac! Neverovatno je smiren, što je odličan balans za moju živahnu prirodu - rekla je i dodaje:

 

 

- Osećam se kao da ga poznajem celu večnost i osećala sam se ugodno u njegovoj blizini. Bio je malo koketan, ali je u potpunosti poštovao moje granice s obzirom na to da sam devica. Nije ni pokušao da me poljubi - ispričala je pa dodala da ne zna još šta on misli o njoj, ali da ne može da prestane da razmišlja o njemu i da se veseli njihovom narednom susretu.

Od kada je priznala da ima 35 i da je još uvek nevina, postala je popularna. Na društvenoj mreži Instagram  objavila je mnogobrojne intrvjue koje je uradila zahvaljujući pomenutoj temi.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading