POZNATI KOJI SU OBRISALI SVOJE TETOVAŽE: Neki su to uradili nakon kraha ljubavi, a on je imala jak razlog! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.10.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović i mnoge poznate ličnosti gorko su zažalile zbog tetovaža iz mladosti.

POZNATI KOJI SU OBRISALI SVOJE TETOVAŽE: Neki su to uradili nakon kraha ljubavi, a on je imala jak razlog! (FOTO)

Foto: E-stock, republika.rs, Pixabay

Inspiracije za tetovaže najčešće nastaju u datum trenutku, nadahnute trenutkim raspoloženjima, ljubavnim životom, ili interesovanjima, pa nije ni čudo što se mnoge poznate ličnosti s vremenom predomisle i odluče da ih„skinu“.

Nakoliko naših javnih ličnosti javno je govorila o skidanju tetovaža laserskim putem, a neretko se na ovaj potez odlučuju nakon kraha ljubavnih odnosa, ili prekida prijateljstva, kao što je to bio slučaj kod naše poznate influenskerke Zorane Jovanović.

Zorannah prekrižila drugaricu i obrisala tetovažu

Zorana Jovanović Zorannah naša je prva influenserka, koja je pametno iskoristila svojih „pet minuta slave“ nakon lapsusa koji je napravila na milanskoj nedelji mode, kada je rekla da poznaje dizajnera koji ne postoji.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorannah

„U paketu“ sa Jovanovićevom, došla je i Tamara Kalinić, koja joj je nekada bila najbolja drugarica, a sada je naša najuspešnija modna influenserka u svetu, koja broji više od milion pratilaca na Instagramu.

Međutim, da u njihovom prijateljstvu „nisu cvetale“ ruže, govori i činjenica da se Zorannah odlučila za uklanjanje slova „t“ sa uha, koje je istetovirala tokom srećnih vremena.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tamara Kalinić

Šta je tačan razlog kraha prijateljstva u celosti nije otkriven do dan danas, a izvori bliski influnserki tvrde da se Kalinićeva nije našla drugarici kada je proživljvala velike životne lomove, odnosno kada je ostala bez oba raditelja, a šta je prava istina ostaje nam da nagađamo.  

Nataša Bekvalac uklonila tetovažu posvećenu bivšem mužu

Nataša Bekvalac je tetovažu uradila u vreme kada je počela da se zabavlja sa našim proslavljenim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, da bi se kasnije njihova veza krunisala brakom i rođenjem ćerkice Hane. 

Međutim, nakon razvoda od Ikodinovića i nekoliko turbulentnih veza koje su usledile, poznata plavokosa pevačica rešila je da izbriše ovu uspomenu.  

Naime, njena starija sestra, Dragana Bekvalac, putem svog Instagram profila objavila je video na kom se vidi procedura laserskog uklanjanja Natašine tetovaže koja predstavlja početno slovo Dačinog imena.

 

 

Novom ljubavlju obrisala staru, ali i tetovažu 

Naša pevačica Vanja Mijatović ovih dana našla se u žiži javnosti zbog venčanja sa svojim izabranikom, a u mladosti je uradila grešku, zbog koje se gorko pokajala. 

Naime, pevačica je uradila tetovažu dok je bila sa prvim dečkom. Vanja je uradila šaru na ruci u obliku zvezdica i grčkih slova još tokom veze sa bivšim dečkom, a iako je ona vremenom izbeledela, ona je odlučila da je se otarasi u potpunosti.

Foto: republika.rs

Vanja Mijatović sa mužem

- Još pre veridbe, ja sam želela da uklonim tu tetovažu. Kada sam radila tu tetovažu, mislila sam da je to privremena i da će nestati nakon nekoliko godina, ali i dalje nije. Jeste izbledela, ali nije potpuno nestala. Uskoro ću je potpuno ukloniti jer inače sada ne želim da imam tetovaže na svom telu - izjavila je Vanja svojevremeno za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram printscre

Vanja Mijatović uklonila tetovažu namenjenu bivšem dečku

Bilo kako bilo, nije s goreg da dobro promislite pre nego što se odlučite da išarate svoju kožu. Tetovaže jesu predviđene da traju večno, ali ljudski odnosi nisu Srećom. u novije vreme pojavila se mogućnost laserskog skidanja istih, ali nisu nimalo jeftine. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading