KO SU NESTALE JUTJUBERKE ANĐELA I NAĐA? U žiži javnosti bile zbog skandala sa Bakom Prasetom, a zarađuju vrtoglave sume novca!

Autor:

Zabava

18.10.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Anđele i Nađe Đorđević zamolio je za pomoć da mu se jave svi oni koji ih vide.

KO SU NESTALE JUTJUBERKE ANĐELA I NAĐA? U žiži javnosti bile zbog skandala sa Bakom Prasetom, a zarađuju vrtoglave sume novca!

Foto: PRintskirn: Youtube/Andjela&Nadja

Anđela i Nađa

Kao grom iz vedra neba osvanula je vest da su jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević nestale, a uznemirujuću vest podelio je njihov otac Zoran, koji je ovim putem zamolio da mu se svi koji ih vide jave putem Instagram. 

Naime, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Anđela i Nađa

Sudeći po sajtu "socialblade.com", one mesečno od Jutjuba iskeširaju najmanje 5.000 dolara.

U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu "Ola Ole" za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da "ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao".

Dve devojčice svojevremeno su bile na meti Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, od kog su trpele internet nasilje i koji ih je verbalno maltretirao. Situacija se svojevremeno završila fizičkim nasiljem koje su Anđela i Nađa pretpele, a tim povodom se oglasio i njihov otac Zoran Đorđević, koji je tom prilikom rekao: 

- Anđelu je sačekao bukvalno ispred naše ulice, gde je morala da uspori sa motorom. Tu je oborena sa motora i išutirana, izubijana... - počinje ispovest otac dve devojčice.

Republika

Foto: Printscreen

Anđela i Nađa snimaju za Jutjub

Baka Prase aktivno snimao video klipove u kojima je devojčice vređao i to u trenutku kada nisu bile čak ni punoletne.On je takođe, devojčice vređao na osnovu fizičkog izgleda.

Podsetimo, Zoran Đorđević tvrdi da se njegovim ćerkama, ženi Tini i rođaki Mariji, gubi svaki trag od podneva, te da su im svi telefoni isključeni, te moli sve koji ih vide da mu se jave na Instagramu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading