RUSKA GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA RITUAL PRE SNIMANJA: Ovako se sprema za posao, a jedna stvar joj teško pada!

Autor:

Lifestyle

10.10.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je jedna od 100 najgledanija glumica na sajtovima za odrasle.

RUSKA GLUMICA IZ FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA RITUAL PRE SNIMANJA: Ovako se sprema za posao, a jedna stvar joj teško pada!

Foto: Printscreen/ Instagram/ jialissaonly

Julija Čirkova, poznata pod pseudonimom Džija Lisa, snima filmove za odrasle i to joj očigledno dobro ide, jer je izuzetno popularna. Ona je dobila brojna priznanja, a jedno od tih je i u kategoriji "najbolja scena u grupnim intimnim odnosima u stranom filmu".

Republika

Foto: Printscreen/ Instagram/ jialissaonly

Julija Čirkova na plaži

Julijini roditelji ne žele da komentarišu njenu karijeru, a ona ne planira da napusti Rusiju sve dok ima dobre poslovne ponude. Ovim poslom je počela da se bavi kada je napunila 21 godinu, a u Moksvu je došla iz manjeg grada.

Ona ističe da svoj posao shvata veoma ozbiljno, stoga ima taktiku koja podrazumeva da neće ništa samostalno raditi nedelju dana pre snimanja vrućih scena, kako bi mogla da izdrži tempo na setu.

- Kada se snimaju intimni odnosi, svi su vrlo profesionalni i ozbiljno shvataju proces. Nema prostora za drugačije razmišljanje. Smešno je kada se snimaju reklamne scene koje prethode odnosima. Imala sam snimanja na kojima sam morala da naučim dvanaest stranica teksta. Za naš žanr, to je mnogo - rekla je ona ruskim medijima.

Ona je popularna na društvenoj mreži Instagram iako je otkrila čime se bavi. To očigledno dodatno intrigira njene pratioce. Za sada na ovoj društvenoj mreži prati je preko milion korisnika, a ona često objavljuje "vruć materijal".

Očigledno voli da se fotka u izazovnim izdanjima, stoga joj nije strano ni slikanje u providnom vešu. Takođe, ona se izazovno slika sa drugaricom, što se mnogima dopada, pa takva vrsta fotografija ima i do 80.000 "lajkova".

Zanimljivo je što ona ima dva Instagram profila, a na jednom od njih objavljuje "suždrzan" materijal. Odnosno, ona se ne slika tako provokatvno već izgleda kao devojka "iz naroda", te obavljuje fotografije sa večere ili iz šetnje.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading