NOSTRADAMUS PREDVIDEO KRALJIČINU SMRT! Šokirao tvrdnjom: Kralja Čarlsa III menja princ Hari?

Autor:

Svet

10.10.2022

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarls će biti primoran da abdicira i da prorokova rečenica „Zameniće ga čovek koji nikada nije očekivao da će biti kralj”.

NOSTRADAMUS PREDVIDEO KRALJIČINU SMRT! Šokirao tvrdnjom: Kralja Čarlsa III menja princ Hari?

Foto: Tanjug/AP

Francuski lekar i astrolog čije je pravo ime Mišel de Nostradam, u javnosti poznat kao prorok Nostradamus, predvideo je tačnu godinu kraljičine smrti, objašnjava autor i vodeći stručnjak za čuvenog proroka Mario Riding.

- Preambula je da će kraljica Elizabeta II umreti oko 2022. godine, u dobi od oko 96 godina - rekao je 2005. Riding pišući o Nostradamusovim zagonetnim pesmama iz 1555.

On je takođe rekao da je Nostradamus napisao frazu "Kralj ostrva" u jednoj od svojih pesama, pozivajući se na spekulacije da će se veći deo Komonvelta otcepiti tokom vladavine kralja Čarlsa III. Autor je tvrdio i da će Čarls doći na tron u 74. godini.

Ali nezadovoljstvo određenog dela britanske populacije, nakon njegovog razvoda od Dajane, princeze od Velsa, i dalje će trajati“, napisao je autor. 

Stručnjak za dela Nostradamusa protumačio je i da će Čarls biti primoran da abdicira i da prorokova rečenica „Zameniće ga čovek koji nikada nije očekivao da će biti kralj” znači da Vilijam neće sesti na presto. Autor je rekao i da bi u tom slučaju princ Hari mogao da postane kralj.

Podsećanja radi, kraljica Elizabeta je preminula u četvrtak, 8. septembra, i sahranjena je u ponedeljak, 19. septembra. Na prestolu ju je nasledio njen sin Čarls, a Elizabetin prvi unuk Vilijam sada je u redu za krunu.

Zatim slede njegovo troje dece, zatim brat Hari i njegova deca. Dodajmo da su mnogi rekli da je slavni prorok tačno predvideo događaje poput Hitlerovog uspona do terorističkih napada 11. septembra 2001. godine u Njujorku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Darko

14.11.2022 17:12

Opet proseravanja. Umete li vi nešto pametno da napišete?