VODITELJ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Kalinićev desetogodišnji sin gleda filmove za ODRASLE, kaže da jedva čeka da počne da upražnjava S*KS!

Autor:

Zabava

20.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Milan Kalinić je gostovao kod koleginice Goce Tržan na televiziji na kojoj i sam radi, te se poprilično opustio i progovorio o temama koje muče svakog roditelja kada deca uđu u pubertet.

VODITELJ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Kalinićev desetogodišnji sin gleda filmove za ODRASLE, kaže da jedva čeka da počne da upražnjava S*KS!

Foto: Instagram

Glumac i voditelj Milan Kalinić retko kada u javnosti priča o privatnom životu, ali sada je otkrio detalje razgovora sa sinom Vukom, koji je, prema njegovim rečima, spoznao čari se*sa gledajući filmove za odrasle s drugovima, pa priznao tati da jedva čeka da počne da ga upražnjava.

 

Foto: Printscreen/K1 TV

 

 

Naime, Milan je gostovao kod koleginice Goce Tržan na televiziji na kojoj i sam radi, te se poprilično opustio i progovorio o temama koje muče svakog roditelja kada deca uđu u pubertet.

 

Foto: Printscreen/K1 TV

Kalinić je ispričao da mu je naslednik priznao da s drugarima gleda filmove za odrasle, a njegov pristup celoj situaciji je sve nasmejao.


- Tata, jedva čekam da počnem da je**m - citirao je Milan sina Vuka u emisiji "Ako progovorim", u kojoj je tema bila kako razgovarati s decom o intimnim odnosima, te otkrio kako mu se on poverio.


- Pre godinu dana, kada je Vuk imao 10 godina, vraćamo se s treninga, on sedi iza mene i kaže: "Tata, Dušan i ja smo gledali po**iće." Ja kažem: "Dobro, Vujo, i", a on nastavlja: "Pa znaš šta sve oni rade tamo", ja kažem: "Pa znam, Vujo, odlično." A on odgovori: "Ali, tata, meni se to jako svidelo" - prepričavao je Milan, dok se smeh prolamao studijom, pa nastavio:


- Ja kažem: "Vujo, to je normalno, svaki muškarac voli da gleda po*niće. To svaki muškarac normalan voli da gleda, i žena.

 

Foto: Printscreen/K1 TV

 

 

Podsećamo, glumac Milan Kalinić ima četrnaestogodišnju ćerku Teu i sina Vuka od 11 godina, a u skladnom je braku sa suprugom Sandrom već dve decenije.

 

Foto: Printscreen/K1 TV

 

Za ćerku sprema arsenal


Ćerka Milana Kalinića Tea postala je prelepa mlada devojka zbog čega se glumac nedavno na Instagramu našalio sa željom da pokaže kako će se svim silama boriti da zaštiti mezimicu od brojnih udvarača.


- Puška?! Mitraljez?! Tenk?! Nešto jače - napisao je Kalinić ispod ćerkine fotografije.


Milanove brojne kolege oduševljeno su lajkovale i komentarisale Teinu lepotu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading