ŠOK! OSTALA JE TRUDNA SA 13 GODINA I NIJE ZNALA ŠTA JOJ SE DEŠAVA: A evo kada je rodila i DRUGU BEBU - svi se pitaju da li je to NORMALNO?

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa 13 godina ostala je u drugom stanju.

ŠOK! OSTALA JE TRUDNA SA 13 GODINA I NIJE ZNALA ŠTA JOJ SE DEŠAVA: A evo kada je rodila i DRUGU BEBU - svi se pitaju da li je to NORMALNO?

Foto: Shutterstok

Ostala je trudna sa 13 godina, i na svet je donela devojčicu. Jedna mlada mama na TikTok - u podelila je svoju životnu priču. Naime, ona je ostala trudna sa samo 13 godina. Ni sama nije mogla u to da poveruje, pa je uradila test, koji je potvrdio njena razmišljanja. Nakon tog saznanja nije znala kako normalno da nastavi život, već je bila uplašena i razmišljala je šta dalje.

Kada je otišla na ultrazvuk shvatila je ozbiljnost situacije i pomislila da ona to ipak neće moći. Istakla je da se svaki dan plašila, ali se na kraju trgla. Preuzela je kontrolu nad svojim životom i nadala da će ipak uspeti. U jednom momentu slikala se kao učenica škole i ponosno pokazala svoj trudnički stomak.

- Jedu stvar koju sam naučila kao mama maloletnica je ko su oni koji govore gadosti. Ljudi će osuđivati, tako da sam naučila posle dugo vremena da volim i cenim vaše mišljenje - napisala je ona. 

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ skybxby

Buduća mama pokazuje trudnički stomak

Pored mnogobrojnih kritika, neki su je i hvalili

- Svi se brinete što je ostala trudna sa 13, a ja sam ponosna što je završila školu sa 16 - pisali su.

- Ne znam te, ali sam ponosna na tebe - napisala je jedna korisnica.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ skybxby

Devojčica koja je ostala trudna

Ona je ostala ponovno u drugom stanju i udala se za svog dečka. Kada su dobili još jednu devojčicu, u tom momentu ona je imala 15 godina, a njen dečko 16. Zanimljivo je što je i ova "mama tinejdžerka" otvorila svoj Jutjub kanal gde će govoriti o iskustvu i maloletničkoj trudnoći. Ona nije prva koja je to uradila, jer mlade mame postaju poznate i na ovaj način u želji da pomognu drugim devojčicama koje se nalaze u istoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading