ZBOG OVOG PREDMETA U KUĆI NEMATE ŽELJU ZA INTIMNIM ODNOSIMA: Stručnjaci misle da vas to BLOKIRA!

Autor: N.J.

Lifestyle

28.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste znali da ovaj predmet može da vam blokira želju za intimnim odnosima?

ZBOG OVOG PREDMETA U KUĆI NEMATE ŽELJU ZA INTIMNIM ODNOSIMA: Stručnjaci misle da vas to BLOKIRA!

Foto: Shutterstock

Feng šui je drevna kineska nauka ili veština, a stara je preko 5000 godina. Bukvalan prevod znači da je Feng vetar, Šui voda. A to su zapravo osnovni postulati za život. Veruje se da uređivanje života prema feng šui pravilima donosni blagostanje, mir, a često novac i bogatstvo. Njihova pravila pomažu da pronađete povoljnu lokaciju za dom, poslovni prostor i da ga uradite u skladu sa pravilima. A cilj je naravno napredak u svakom smislu - poslu, uspon karijere, zdravlje, a i ljubavni odnosi takođe su bitni.

Dom je mesto koje bi trebalo da bude uređeno uz pomoć nekih vaših pravila, ali postoje i stvari koje bi trebalo da izbegavate. Na primer, nedavno smo pisali o kaktusu. Razlog zbog kog se navodi da je kaktus sprovodnik loše energije je što ima trnje na sebi. Veruje se da se univerzalna energija između vrata i prozora prekida. Smatra se da ako se kaktus stavi u trpezariju, odnosno tamo gde najviše vremena porodično provodite, ali i u kupatilo, tu nema opuštanja. Ako držite ovu biljku u trpezariji, svađe sa porodicom su neizbežne, tako da bi ovo bila prva stvar, koju navode feng šui stručnjaci.

Foto: shutterstock

Žena miriše orhideje

Zato, vaš dom mora da bude očišćen od negativne energije, a veruje se da je i kaktus između ostalog, biljka koja blokira sreću i stvara samo negativne odnose, ali nije jedini.

Veštačko cveće

S obzirom na to da nije prirodno, veruje se da je veštačko cveće povezano sa grobljem, nesrećama, te se ne preporučuje da ga držite u kući. Osim toga, smatra se da ovakvi ukrasi unose razdor među bračne partnere, a slobodne "gura" u celibat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Osim toga, veruje se da ovakvi ukrasi unose razdor među bračne partnere, a slobodne "gura" u celibat.

Komentari (1)

Loading
Ćure

28.11.2022 22:19

Nemam trpezariju=nemam problem