DANAS ŽENE UMIRU ZA NJIM, A NEKADA JE ČISTIO TOALETE: Omiljeni glumac važi za ženskaroša, ovu glumicu ostavio je zbog HANDE!

Autor: N.J.

Lifestyle

27.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega kažu da je opasna faca!

DANAS ŽENE UMIRU ZA NJIM, A NEKADA JE ČISTIO TOALETE: Omiljeni glumac važi za ženskaroša, ovu glumicu ostavio je zbog HANDE!

Foto: YouTube/Printscreen

Turski glumac Kerem Bursin osvojio je publiku širom sveta ulogom u seriji "Pokucaj na moja vrata", i možda je malo reći osvojio, jer su žene širom sveta poludele za njim. Zgodni Kerem, ubrzo stupa u vezu sa koleginicom iz serije Hande Erčel, koja je tumačila ulogu Ede, a fanovi nakon te informacije još više "lude" za popularnim turskim parom. Zahvaljujući pomenutoj seriji, zgodni turski glumac postaje jedan od poželjnijih, a o njegovom privatnom životu ne zna se puno.

Poznato je da turski glumci ne komuniciraju sa medijima na isti način kao što se to radi u Srbiji, te se najčešće suzdržavaju, a teme pogotovo kada je reč o ljubavi, često izbegavaju.

On je zaslužio pažnju mnogobrojnih gledalaca, a kada se pročulo da je nekada čistio toalete, a danas je jedan od plaćenijih glumaca, to je još više oduševilo publiku.

Često se selio

On je rođen 1984. godine u Istanbulu, a zbog prirodne posla njegovog oca, bio je prinuđen da se često seli. Posle srednje škole on se preselio u Boston, jer je tamo upisao fakultet. Kerem je studirao marketing i komunikacije, te se kasnije opredelio za glumu, a studije glume završio je na koledžu u Los Anđelesu. Dok je studirao, kao i svaki student, trudio se da zaradi što više novca. Zato, on je radio razne poslove. Često je bio zadužen za higijenu u teretani, a nije tajna da je jedan period radio kao čistač toaleta.

Da podsetimo, nakon godinu dana veze Hande i Kerem su raskinuli i to navodno jer je ona našla novog dečka. Ali se i pričalo da par nije više mogao da izdrži pritisak, jer im se veza odvijala pred očima javnosti. Takođe, kao razlog navodio se i jak ego obe osobe, te da ni tu prepreku nisu mogli da savladaju. Takođe, turski mediji su preneli da je Kerem bio u vezi a glumicom Demet Ozdemir, koju je ostavio zbog njene koleginice Hande.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading