FERHUNDE I ALI RIZA BILI U VEZI? Zvezde serije "Kad lišće pada" nisu mogle da obuzdaju STRASTI, evo šta ih je odalo!

Autor: N.J.

Lifestyle

26.11.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpopularnijih serija emitovana je i u Srbiji.

FERHUNDE I ALI RIZA BILI U VEZI? Zvezde serije "Kad lišće pada" nisu mogle da obuzdaju STRASTI, evo šta ih je odalo!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Yaprak Dökümü

Serija "Kad lišće pada" osvojila je gledaoce širom sveta, a i ljudi u Srbiji poludeli su za ovom dramom, ali u glumcima. Članovi porodice Tekin bili su gosti u Beogradu pre deset godina. Tada, oni su govorili u uspehu serije, ali i pričali su o anegdotama i periodu kada su sarađivali. Ipak, tračevi o jednoj ljubavnoj vezi sve su iznenadili. Ovaj zanimljiv spoj sve je šokirao, a reč je o Ali Rizi i Ferhunde. Turski glumac Halil Ergan (65) koji je tumačio ulogu Ali Rize u seriji i Deniz Cakir (29) navodno su svoje druženje nastavljali i nakon što su se kamere ugasile. Serija se snimala četiri godine od 2006. do 2010. godine, a oni su se navodno tada malo više "družili", odnosno viđali.

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Yaprak Dökümü

"Kad lišće pada" scena iz serije - Ali Riza

Pričalo se da su postali dosta bliski, ali oni o tome nikada nisu pričali i potvrdili takve priče. Razlika među njima je 36 godina. Navodno je priča počela kada su se međusobno hvalili, isticali su uspehe i napredak, a s obzirom na to koliko je serije bila popularna, mediji su stalno bili oko mesta snimanja. Tada su ih "hvatali" kako su bili odvojeni od drugih, pričali i družili se. Nakon toga pisalo se i da su postojale fotografije kako idu u bioskop, na večeru, gde joj on ljubi ruku...

Ovako Ferhunde danas izgleda:

Nakon te priče, ona je bila u vezi sa kolegom Firatom Dogrulogluom, da li su sada zajedno  ne znamo, ali svoju vezu ovaj par nije krio od javnosti, te su ih mediji uvek "hvatali" na javnim mestima kako se drže za ruke. Zahvljajujući Instagramu možemo da saznamo šta se to "kuva" na meniju poznatih, a ako sudimo prema njenom Instagram profilu, ona ga je organizovala isključivo u poslovnom smislu, te na istom ne deli toliko privatnih momenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading