"MOLIO SAM SESTRU ZA DUET, ONA NIJE HTELA" Nenad Manojlović priznao da ga je Rada odbila za saradnju, pa otkrio detalje ODNOSA sa pevačicom

Autor:

Zabava

29.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, Nenad kaže da je nekoliko puta insistirao da s Radom snimi pesmu, ali je ona to odbijala i govorila da nije vreme za duet, a on je kasnije i odustao od toga.

"MOLIO SAM SESTRU ZA DUET, ONA NIJE HTELA" Nenad Manojlović priznao da ga je Rada odbila za saradnju, pa otkrio detalje ODNOSA sa pevačicom

Foto: instagram.com

Polubrat pevačice Rade Manojlović, Nenad Manojlović, je takođe uspešan pevač, međutim, kako je sestra duže od njega na estradi i daleko je poznatija, otkrio je da je u nekoliko navrata želeo da snimi duet s njom, ali je ona, prema njegovim rečima, odugovlačila i čekala pravu pesmu, koja se još nije pojavila.

Foto: ATA Images

 

Naime, Nenad kaže da je nekoliko puta insistirao da s Radom snimi pesmu, ali je ona to odbijala i govorila da nije vreme za duet, a on je kasnije i odustao od toga.

- Želeo sam s Radom duet. Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više baš navaljivao, a ona je rekla: "Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta." Posle toga ona je našla neku pesmu kad sam ja prošao u "Zvezdama Granda", ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja imamo istog oca, ali mi nikada nismo živeli zajedno. Sam se borim za sebe i svoju karijeru - otkrio je Nenad, pa dodao od Rade nije očekivao da mnogo pomaže, budući da smatra da je talenat i da se sam dobro snalazi:

- Generalno, ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć. Mislim da imam dovoljno talenta od boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam brat Rade Manojlović, koja je već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima. Marija Šerifović, recimo, imala je veliki problem jer je dete poznate pevačice i svi oni su imali veliki problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekog iz porodice ko je već napravio veliku karijeru. To može da bude i olakšavajuća i otežavajuća okolnost.

Foto: printscreen/youtube.com

Nakon toga Nenad se osvrnuo na duetsku saradnju sa svojom kumom Aleksandrom Mladenović, te otkrio u kakvim su odnosima njih dvoje, kao i da li su se nekada i oko čega svađali.

- Ja nikad nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se desilo s Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam hteo da ispunim želju kumi, koja obožava tu pesmu - rekao je Nenad za Skandal i dodao:

- Nas dvoje se nikada nismo svađali, nemamo ni zbog čega da se svađamo. Aleksandra je mnogo dobar čovek i veliki je drug. Zaista se uvek lepo ispričamo, a ako imamo neki zajednički posao, to uvek ide glatko, bez ikakvih problema.

Foto: Republika.rs

Aleksandra Mladenović

Podsećamo da je upravo Mladenovićka upoznala Nenada sa sadašnjom ženom, te, kako i sama tvrdi, odmah je rekla Manojloviću da se oženi.

- Moja kuma je jedna predivna žena, njihova energija se tako spojila da bi bila velika greota da nisu stupili u brak. Rekla sam Neši da se oženi odmah - rekla je Aleksandra tada za medije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading