SELEKTORE, JEL VAM TREBA POMOĆ? Šta treba da se desi da bi Piksija igrači počeli da slušaju?!

Autor: Republika

Sport

28.11.2022

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi je posle utakmica protiv Brazila i Kameruna davao izjave koje su naterale narod da se zaputaju da li njega igrači uopšte slušaju.

SELEKTORE, JEL VAM TREBA POMOĆ? Šta treba da se desi da bi Piksija igrači počeli da slušaju?!

Foto: Tanjug/AP

Srpski fudbaleri su protiv Kameruna od gotovog napravili veresiju, ispustili vođstvo od 3:1 i na kraju morali da se zadovolje bodom. 

Sada "orlovi" strepe pred poslednje kolo i meč protiv Švajcarske, a pre toga moraju da sačekaju i ishod duel "sajdžija" i Brazila.

Ono što najviše brine i buni su izjave selektora Dragana Stojkovića Piksija. Posle poraza od Brazila je govorio kako su ga igrači koji su povređeni i roviti uveravali da su zdravi. Sada, nakon remija sa Kamerunom je pričao kako su "pravljeni pokušaji ofsajda, što je rečeno da je zabranjeno", kao i da je "nepotrebno ispadanje iz zadnje linije".

S pravom se postavlja pitanje da li je selektoru potrebna pomoć jer se iz njegovih reči može zaključiti da igrači rade šta i kako hoće.

Osim Radeta Bogdanovića, koji je jasno uperio prostom u Piksija, i narod je selektoru vidi glavnog krivca za dosadašnja izdanja na Mundijalu u Kataru.

To jasno pokazuju i poruke na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading