(FOTO) ZAVEO KATARINU REBRAČU PA RADU, A OŽENIO LEPOTICU O KOJOJ SVI PRIČAJU! Evo kako sada izgleda MOMIR GAJIĆ!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.07.2021

17:46

Rada Manojlović nakon raskida sa kolegom Milanom Stankovićem uživala je u vezi sa košarkaškim menadžerom Momirom Gajićem i taman kada su svi mislili da će dođi pred svadbeni oltar, veza je pukla a on se povukao iz javnosti.

facebook.com/Rada Manojlovic
Rada i Momir

Momir je oduvek voleo atraktivne lepotice, o čemu svedoči njegova ljubav sa Katarinom Rebračom koja je važila za jednu od najlepših Srpkinja iz sveta modelinga.

Sa pevačicom Radom Manojlović potom je prvo bio tajno, a kada je njihova veza otkrivena, on nije želeo mnogo da se eksponira, te je i tada vešto izbegavao medije. O njihovom raskidu mnogo se pričalo i pisalo, a postojalo je čak nekoliko verzija zbog čega je došlo do ljubavnog kraha. Prema jednom, Momirova porodica nije bila oduševljena time što je on u vezi sa pevačicom, a prema drugoj Rada navodno nije bila spremna za zasnivanje porodice.

 

 

Ipak, posle raskida, Momir se potpuno povkao iz javnosti, te tek ponekad ispliva detalj iz njegovog privatnog života. On se u međuvremenu oženio anonimnom lepoticom Nevenom Ninković sa kojom je i zasnovao porodicu.

Za to vreme Rada je sreću pronašla pored kolege Harisa Berkovića sa kojim već godinama uživa u ljubavnoj sreći.

 

 

 

Komentari (0)

Loading