NEĆE MILICU PAVLOVIĆ ZA SNAJKU! Nikolasova PORODICA hoće po svaku cenu da SKLONI PEVAČICU OD NJEGA , a razlog je ŠOKANTAN!

Autor: Republika.rs

Zabava

20.06.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović u velikim je problemima zbog veze sa mladim sportistom Nikolasom Saveljićem.

Foto: Instagram/Nicolas Saveljić, ST/A. Nalbantjan
Milica Pavlović i Nikolas Saveljić

Već neko vreme spekuliše se da su pevačica Milica Pavlović i vaterpolista Nikolas Saveljić u vezi, čak su i nekoliko puta snimljeni i fotografisani zajedno.

Ipak, iako se čini da se ljubavna priča mladog para razvija u pravom smeru, već su naišli na velike probleme.

 

Naime, kako Skandal saznaje, kada su čuli da je Milica Pavlović navodno u vezi s njihovim rođakom Nikolasom Saveljićem, familija mladog vaterpoliste digla se na noge! Naime, kako još niko nije siguran da li su Nikolas i Milica zaista zajedno ili se pak samo druže, rešili su da mu prvom prilikom, kada ga vide, skrenu pažnju da mu ne treba pevačica!

„Nećeš moći da se nosiš s njenom popularnošću!- kaže izvor blizak pomenutom mediju.

 

Oni ljudi vole Milicu i slušaju njene pesme, ali misle da će Nikolas da nagrabusi s njom, to su neki njegovi dalji rođaci, malo su stariji ljudi – započinje izvor i dodaje:

Oni se plaše da će Nikolasa da proguta Micina popularnost i da neće imati snage da se nosi s njom koja je sva svoja i sposobna i da će mu slomiti srce. Kažu da je ona prelepa i da je svi žele, pa se boje da će Nikolas da bude ljubomoran i da će da pati. E sad, da li će sve to da mu kažu i da mu zvocaju ili to samo te babe i dede između sebe nagađaju, pitanje je. Uostalom, Milica nikad nije potvrdila da je s njim, a nije ni on jer ili su drugovi ili čuvaju ljubav samo za sebe. U svakom slučaju, familija ih sigurno neće razdvojiti ako se vole – zaključio je  izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading