ISPLIVALA FOTOGRAFIJA LUKE BOJOVIĆA STARA 20 GODINA! Sa njim na slici čovek koji je njegovo ime imao istetovirano na ruci! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.11.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vođa "zemunskog klana" Luka Bojović (49) danas bi trebalo da stigne u Srbiju.

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA LUKE BOJOVIĆA STARA 20 GODINA! Sa njim na slici čovek koji je njegovo ime imao istetovirano na ruci! (FOTO)

Foto: Profimedia

Luka Bojović trenutno je u zatvoru u Španiji, gde je bio na izdržavanju kazne od 18 godina zbog organizovanog kriminala. Za falsifikovanje isprava izrečena mu je kazna od tri godine, za zločinačko udruživanje pet, a za posedovanje oružja deset.

On je iza rešetaka od februara 2012, kada je uhapšen u Valensiji.

Sa Lukom Bojovićem je tada uhapšen i njegov prijatelj i saradnik Siniša Petrić "Zenica" i osuđen 15 godina zatvora. Prethodno je u Srbiji i regionu višestruko osuđivan za razbojništva (kao član grupe Marinka Magde) i ubistva. Sa Bojovićem je ratovao u Arkanovoj paravojnoj jedinici u Hrvatskoj.

Foto: Printscreen/Instagram/Legende devedesetih

Luka Bojović

Lukin drug sa fronta bio je i Rade Rakonjac, inače Arkanov kum. Ubijen je 2014. godine, usred bijela dana, u kafiću u Beogradu. To ubistvo, koje je neriješeno do danas, pripisuje se obračunu Bojovića sa braćom Šaranović, odnosno krvnom osvetom.

Rade je na jednoj ruci imao istetovirano Lukino ime, a na drugoj Sinišino.

Ova slika trojice drugova, Rakonjca, Bojovića i Petrića nikad pre nije viđena u javnosti, a napravljena je pre više od 20 godina.

Sada se prvi put pojavila, i to na Instagram profilu "Legende devedesetih".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading