SRPSKA KIM KARDAŠIJAN IZ PANČEVA OTVORILA VRATA RASKOŠNOG DOMA: Udala se za NBA zvezdu, sad se kupa u luksuzu! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

20.11.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daniela Rajić je srpska Kim Kardašijan.

SRPSKA KIM KARDAŠIJAN IZ PANČEVA OTVORILA VRATA RASKOŠNOG DOMA: Udala se za NBA zvezdu, sad se kupa u luksuzu! (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/ printscreen/ danielarajic

Srpkinja Daniela Rajić rodom je iz sela Mramorak u okolini Pančeva. Javnost se zainteresovala za nju kada je stupila u vezu sa NBA zvezdom Polom Džordžom, koja nije imala blistav početak. Nakon nekoliko meseci vezi oni su se rastali, ali ona je tvrdila da je u drugom stanju kao i da je dete njegovo. Nakon urađenog DNK testa potvrđeno je da je Pol Džordž ipak otac malene devojčice. Pričalo se da joj je nudio novac da abortira, ali na kraju oni su svoju romansu ozvaničili i brakom. Te su čak i upriličili svadbeno veselje.

Par je napravio intimno slavlje u Italiji, a Danijela je za tu priliku imala čak četiri venčanice i time nadmašila mnoge domaće zvezde. Prošle godine par je dobio drugu ćerku Natašu, a potom je na svet došao i Vuk.

Danijela je nedavno proslavila rođendan, te je novim fotografijama pokazala je delić svog luksuznog doma u Americi u kom živi sa suprugom i decom.

 

 

Luksuz je očigledno njeno drugo ime, a za dekoraciju doma odlučila se da dominira bela boja. Nju inače strani mediji nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a ako pogledate kako ona izgleda i to čak nakon tri porođaja onda nije ni potrebno dodatno objašnjavati. Fotografije na kojima ona pozira oduzimaju dah, a sada njen partner i ona izgledaju dosta skladnije i zaljubljenije.

Njihove fotografije pogledajte u galeriji:

Ona takođe često deli fotografije iz privatnog života sa svojim partnerom, tako da ako sudimo prema tome, verujemo da je sada sve nakon priča o tužbi i neplaniranoj trudnoći gotovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading