ZAŠTO SRPSKI TELEGRAF? Poznati roker ima konkretan odgovor na konkretno pitanje

Autor:

Vesti

30.11.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek za korak ispred konkurencije!

ZAŠTO SRPSKI TELEGRAF? Poznati roker ima konkretan odgovor na konkretno pitanje

Foto: Shutterstock, repulika.rs

Dnevne novine Srpski telegraf, jedne od retkih koje se mogu pohvaliti stabilnim tiražom u vremenu kad portali i društvene mreže polako ali sigurno i nepovratno preuzimaju primat u informisanju građana, stekle su zavidnu čitalačku publiku zbog pravovremenih, pouzdanih i proverenih informacija.

Zato što je za nas Srbija uvek na prvom mestu, zato što ne pravimo trule kompromise, zato što kod nas nema zabranjenih, zato što je javni interes za nas svetinja, zato što smo u pokazali i dokazali da uvek imamo infomaciju više, zato što pišemo o najosetljivijim temema koje drugi izbegavaju... 

Zato smo dobili vaše poverenje i zato za nas nije opcija da ga prokockamo...

Zato što smo mukotrpno radili i gradili (i kroz portal www.republika.rs nadogradili) brend koji je prepoznat kao sinonim za objektivno i nezavinso novinarstvo...

Zato što... 

Mogli bismo ovako još, ali sve što bismo mogli da navedemo, poznati roker Bora Đorđević, frontmen legendarnog benda Riblja Čorba slikovito je objasnio u samo jednoj rečenici.

U kojoj, pogledajte u video snimku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading