NIKAD BOLJA ATMOSFERA MEĐU "ORLOVIMA"! Jović i Gudelj zapretili Švajcarcima: Ima da pršti u petak (FOTO)

Autor:

Sport

30.11.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotka iz svlačionice pokazuje šta su Piksijevi puleni spremili narednom protivniku.

NIKAD BOLJA ATMOSFERA MEĐU "ORLOVIMA"! Jović i Gudelj zapretili Švajcarcima: Ima da pršti u petak (FOTO)

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije će u petak od 20 časova igrati meč odluke na Mundijalu u Kataru protiv selekcije Švajcarske.

"Orlovi" su u prva dva kola osvojili samo jedan bod, ali bi im pobeda nad "Sajdžijama" gotovo sigurno donela plasman u osminu finala (osim u slučaju da Kamerun ubedljivo pobedi reprezentaciju Brazila).

Baš zbog toga što je i dalje maltene sve u našim rukama, među reprezentativcima Srbije vlada fantastična, nikad bolja atmosfera, što dokazuje i fotografija koju su na stori objavili Luka Jović i Nemanja Gudelj.

Republika

Foto: Instagram printscreen/nemanjagudelj

Nemanja Gudelj je ripostovao stori Luke Jovića

Naime, oni su pozirali kao da su spremni za boks meč, a čak su ubacili i emotikone bokserskih rukavica, pa se to može protumačiti kao poruka Švajcarcima šta ih čeka.

Ukoliko pobede Švajcarsku i plasiraju se u nokaut fazu Svetskog prvenstva, "Orlovi" bi u osmini finala igrali verovatno protiv Portugala ili eventualno sa Ganom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading