Selekcija ISPALA SA MUNDIJALA, a ŽENE FUDBALERA režirale ogroman SKANDAL: U TOPLESU skakale u bazen, ALKOHOL tekao u REKAMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.11.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemaju osnovne manire!

Selekcija ISPALA SA MUNDIJALA, a ŽENE FUDBALERA režirale ogroman SKANDAL: U TOPLESU skakale u bazen, ALKOHOL tekao u REKAMA! (VIDEO)

Foto: Pritnscreen/Instagram/ emjs_xx

Jedna od supruga fudbalera Velsa

Novi ogroman skandal trese Svetsko prvenstvo!

Fudbalska reprezentacija Velsa porazom od Engleske (0:3) završila je učešće u grupnoj fazi Mundijala

Velšani su imali skor od jednog remija (protiv Sjedinjenih Američkih Država, 1:1) i dva neuspeha (pored Engleza, izgubili i od Irana sa 0:2), te su sa razlogom završili na poslednjem mestu svoje grupe.

Ipak, suprugama fudbalera ove reprezentacije to nije smetalo da naprave nekoliko skandaloznih žurki! 

 

 

One su tokom takmičenja vreme uglavnom provodile uz alkohol i kupanje u bazenu, kao i pravljenju žurki koje posle eksiranja raznih alkoholnih pića postaju i više nego skandalozne.

Alkohol je tekao u rekama, one su ostajale u bikiniju, te skakale u bazen vidno pripite. Sada će na trežnjenje da idu pravo u Vels,  gde su "razapete" u tamošnjim medijima.

Sestra Harija Vilsona Eni Vilson je snimljena kako pada dok pijana pokušava da izvede "zvezdu", dok je verenica Krisa Mefama Džodi Frensis snimljena kako "na eks" ispija vodku pravo iz boce! Na žurki je bilo čak 19 lepotica, od kojih su viđene i devojka Denija Vorda Rebeka Nejlor, verenica Meta Smita Emili, kao i devojka Nika Vilijamsa Nikol Hagan.

Čini se da ih nije puno pogodilo što je ova reprezentacija osvojila tek jedan bod u Kataru. Geret Bejl i ekipa razočarali su sve u domovini, ali su se bar ponašali u skladu sa osnovnim pravilima bontona. To se ne može reći za njihove lepše polovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading