SRBIJA U TRANSU PRED MEČ SA ŠVAJCARSKOM: Vlahović otklonio sve dileme!

Autor:

Sport

30.11.2022

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarci, spremite se, napašće vas Ducigol.

SRBIJA U TRANSU PRED MEČ SA ŠVAJCARSKOM: Vlahović otklonio sve dileme!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije će u petak od 20 časova igrati meč odluke na Mundijalu u Kataru protiv selekcije Švajcarske.

Dva dana uoči meča je na konferenciji za medije pričao Dušan Vlahović koji je otklonio sve dileme oko svoje povrede i bacio je u delirijum sve srpske navijače.

Osećam se dobro, mnogo bolje, spremno i nadam se da ću igrati u petak - započeo je golgeter Juventusa, pa nastavio:

- Na misteru je da odluči. Nisam igrao u dogovoru sa misterom jer nisam bio spreman. Imao sam povredu tetive i primicača. Došao sam povređen na okupljanje i sada se osećam bolje.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Nastavio je o podršci navijača koju imaju "Orlovi".

- Od kada smo se plasirali na SP, mislim da je to narodu jako značajno. Oseća se da veruju u nas, Mundijal smo krenuli sa porazom i nerešenim, ali smo znali da će protiv Švajcaraca odlučivati. Živimo za ovaj momenat i jedva čekamo. Idemo na pobedu, a protiv Švajcarske idemo preko maksimuma - to obećavamo. Ako su bolji neka pobede, ako nisu mi ćemo. Mi ćemo pružiti i više nego što možemo.

Ponovio je potom centarfor Srbije koliku želju ima da zaigra protiv Švajcarske.

Svakodnevno svi razgovaramo sa selektorom. Naravno zna moje mogućnosti, kao što sam rekao, ako treba sa jednom nogom, ja sam spreman. Samo je pitanje koliko to može da pomogne ekipi. Osećam se bolje i spreman sam da dam sve od sebe da Srbija prođe dalje. Ništa nam ne preostaje nego da idemo na pobedu - smatra Vlahović.

Na kraju je imao i jasnu poruku pred meč odluke.

Imamo snage, volje, kvaliteta i toga nam ne manjka. Idemo na sve ili ništa. San je igrati za repreznetaciju i nadam se da ćemo obradovati narod. Ovo nema cenu - podvukao je Vlahović.

Osim njega, na konferenciji je bio i Filip Kostić, čije reči takođe možete pročitati na našem portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading