NOKAUTIRAO BIH ŠAĆIRIJA I DŽAKU: Bivši reprezentativac Srbije objasnio "Orlovima" kako sa provokatorima

Autor:

Sport

30.11.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vezista Intera ima jasan stav.

NOKAUTIRAO BIH ŠAĆIRIJA I DŽAKU: Bivši reprezentativac Srbije objasnio "Orlovima" kako sa provokatorima

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri i Granit Džaka

Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović je u mlađim kategorijama nosio dres Švajcarske, pa su ga zbog toga švajcarski mediji videli kao idealnog sagovornika pred odlučujući duel "Orlova" i "Sajdžija" na Mundijalu u Kataru.

Nekadašnji vezista Bazela, Fiorentine, Štutgarta, Intera, Udinezea i Malage je uglavnom pričao o prethodnom duelu Srbije i Švajcarske, na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Iskreno da vam kažem, Švajcarci neka budu spremni na sve: Srbija nema šta da izgubi. Ne znam koliko će kosti da drže. Ali pre četiri godine sve provokacije su potekle sa švajcarske strane. Taj dvoglavi orao nije bio proizvod emocije, to je bilo planirano sve vreme. To što se desilo u Rusiji ne možemo da zaboravimo. Ako provociraš moraš da očekuješ da zveči na terenu. Ima ona lepa izreka: svakog sretneš dva puta u životu - rekao je Kuzmanović Švajcarcima.

Republika

Foto: Starsport

Zdravko Kuzmanović

Potom se osvrnuo konkretno na provokatore Đerdana Šaćirija i Granita Džaku.

- Isticanje simbola dvoglavog orla je bila sramota, jednostavno tužno. Sport i politika moraju da se odvoje, a vaši momci to nisu uradili. Da sam bio igrač Srbije na tom Svetskom prvenstvu verovatno bih nokautirao ili Džaku ili Šaćirija.

Na kraju su ga Švajcarci pitali i da li možda Srbi planiraju osvetu.

Ne bih precrtao tu mogućnost. Da sam još igrač ja sigurno bih. Nadam se da će sve proteći mirno, ali Srbi će biti spremni na sve. Biće neverovatno emotivno, biće sjajna utakmica. Sumnjam da su momci koji su bili tu 2018. olako prešli preko svega. Nešto je tu ostalo - podvukao je Kuzmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Zdravko

01.12.2022 13:36

Ti si pravi seljak,joj izjave