SRBIJA MORA DA POBEDI! Analitičar BBC-a SIGURAN: Nema šanse da ovo pogreši!

Autor:

Sport

30.11.2022

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega dilema ne postoji.

SRBIJA MORA DA POBEDI! Analitičar BBC-a SIGURAN: Nema šanse da ovo pogreši!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbalska reprezentacija Srbije igra meč odluke na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Orlovi" će u petak od 20 časova pokušati da savladaju Švajcarsku i da stignu do osmine finala Mundijala. To bi bio prvi put da naša reprezentacija dođe u ovu fazu takmičenja pod imenom Srbija jer je poslednji put među 16 najboljih selekcija planete plasman obezbedila Jugoslavija davne 1998. godine.

Velika euforija vlada u našem narodu pred meč odluke. Svi se sećaju prošlog Svetskog prvenstva kada je Švajcarska posle preokreta slavila sa 2:1 i ostavila "Orlove" bez nokaut faze, te se nadaju da će ovog puta situacija biti drugačija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić protiv Brazila

U to da će Srbija proći dalje ubeđen je i analitičar BBC-a, nekadašnji fudbaler Noriča, Blekburna, Čelsija, Seltika, Birmingema i Aston Vile, Kris Saton.

Saton smatra da će "Orlovi" savladati Švacarsku rezultatom 2:1 i tako uz Brazil izboriti mesto među 16 najboljih selekcija na planeti.

- Švajcarska je bila bolja kada su se ovi timovi sastali 2018. godine na Svetskom prvenstvu, ali Srbija ovaj put mora da pobedi da bi prošla u osminu finala i ja mislim da će pobediti - kaže Saton i dodaje:

- Dejv Stratman smatra da bi Srbija mogla da bude veliko iznenađenje turnira, a on dobro poznaje fudbal, nema šanse da ovo pogreši. Ako se prevari, onda ću početi manje da mu verujem.

Bivši napadač očekuje i ubeljivu pobedu Brazila nad Kamerunom (4:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading