KAPITEN SRBIJE STAVIO TAČKU NA TRAČEVE: Tadić javno otkrio kakva je ATMOSFERA U EKIPI! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.11.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanje koje zanima sve u našoj zemlji.

KAPITEN SRBIJE STAVIO TAČKU NA TRAČEVE: Tadić javno otkrio kakva je ATMOSFERA U EKIPI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Fudbalska reprezentacija Srbije nije krenula Svetsko prvenstvo onako kako je planirala.

Republika
 

"Orlovi" su poraženi od Brazila (0:2), a zatim su remizirali sa Kamerunom (3:3), a posle te utakmice krenule su razne spekulacije i tračevi vezani za tim Srbije.

Po društvenim mrežama, ali i portalima bliskim Draganu Šolaku, počeli su da kruže grubi tračevi koji deluju zlonamerno jer se njima ljulja atmosfera među fudbalerima. Naime, počelo je da se piše kako je na relaciji Dragan Stojković Piksi - Dušan Vlahović puklo, te da 80 miliona evra vredan srpski napadač ne igra zbog svađe sa selektorom, a pojedini su išli toliko daleko da su istakli da su neki od fudbalera bili u intimnim odnosima sa suprugama svojih saigrača.

Republika

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Sergej Milinković-Savić i Dušan Tadić

 

Na pitanje našeg specijalnog izveštača iz Katara, Dražena Ostojića, da li su ti tračevi istina i kakva je atmosfera među fudbalerima, kapiten Dušan Tadić je oštro odgovorio:

- Nikad bolja atmosfera nije bila između igrača. Jako dobar je miks između igrača, to je jako pozitivno i to je to. Nema nikakvih problema.

Na ovaj način Tadić je stavio tačku na sve spekulacije i tračeve zlonamernih ljudi koji su na sumnjiv način pokušali da poruše atmosferu među fudbalerima pred meč godine protiv Švajcarske.

U prilog tome da je atmosfera među igračima sjajna govore i osmesi selektora Dragana Stojkovića Piksija na prvom treningu posle utakmice protiv Kameruna.

Republika

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Dragan Stojković Piksi na treningu posle Kameruna

 

 

Fudbalska reprezentacija Srbije protiv Švajcarske igra u petak, drugog decembra od 20 časova i potrebna joj je pobeda kako bi obezbedila plasman u osminu finala Svetskog prvenstva. Uz tri boda, potrebno je i da Kamerun ne iznenadi Brazil i ne dođe do tri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading