SJAJNA VEST ZA SRPSKOG GOLMANA: Vanja potpisuje UGOVOR ŽIVOTA do kraja Mundijala!

Autor:

Sport

29.11.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutno zasluženo!

SJAJNA VEST ZA SRPSKOG GOLMANA: Vanja potpisuje UGOVOR ŽIVOTA do kraja Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić protiv Kameruna

Fudbalska reprezentacija Srbije nije odigrala prve dve utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru onako kako je planirala.

Dok je poraz od Brazila (0:2) očekivan, remi protiv Kameruna (3:3) došao je totalno neplanirano.

Jedan od najboljih pojedinaca "Orlova" na ove dve utakmice bio je golman, Vanja Milinković-Savić. I pored pet primljenih golova, za koje je najmanji krivac, čuvar mreže naše reprezentacije imao je neke neverovatne odbrane kojima je spasio Srbiju u više navrata.

Kao nagrada - stiže ugovor života!

"Korijere di Torino" posvetio mu je tekst u kom navodi da su partije u Kataru test zrelosti za visokog čuvara mreže i da je njegov prvi susret sa utakmicama na ovom nivou prošao vrlo dobro. Dodaje se da je Milinković-Savić dosta napredovao i sazreo u prethodnim mesecima, zbog čega postoji određeni strah od toga da se jave kupci i da će mu Torino zbog toga ponuditi ugovor koji neće moći da odbije.

Isti izvor navodi da Torino uveliko radi sa Vanjinim agentom na produžetku saradnje, da su pregovori ušli u završnu fazu što bi klubu dalo određeni mir u budućnosti. On je za Torino vezan ugovorom do juna 2024. godine, ali bi ovako svaki eventualni kupac morao da izdvoji više ako bi želeo da kupi 25-godišnjeg čuvara mreže.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova. 

Dakle, odlične partije nisu prošle nezapaženo, te će do kraja Mundijala srpski golman sebi obezbediti i daleko jače finansijske uslove za narednu godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading