NOVA PLJUVAČINA IZ HRVATSKE: "Srbija igra kao na terminu - čeka kada će kraj da svi odu na pivo!"

Autor:

Sport

29.11.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan napad na Srbiju stiže iz susedne zemlje.

NOVA PLJUVAČINA IZ HRVATSKE: "Srbija igra kao na terminu - čeka kada će kraj da svi odu na pivo!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Fudbaleri Srbije odigrali su juče samo 3:3 sa Kamerunom u meču drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Deseti dan Mundijala možete pratiti u live blogu.

Imala je naša selekcija i dva gola prednosti, sve u svojim rukama, ali su neki neshvatljivi potezi igrača i selektora uticali na to da se meč završi nerešenim rezulatom. Svoj komentar utakmice dao je i Joško Jeličić, stručni konsultant HRT-a.

- Znale su se dogoditi situacije u kojima bi Srbija otišla s pet igrača u napad i onda se nakon izgubljene lopte niko ne bi vratio u odbranu. Ovo me podseća na rekreacioni termin na kojem ima još deset minuta do kraja, kad ne može niko ništa i čekamo kad ćemo na pivo - rekao je Jeličić.

Foto: Starsport

Srbija je postigla tri pogotka, ali nije bilo dovoljno za pobedu

On je dodao i da je Srbija začuđujuće visoko držala svoju poslednju liniju, što je pomoglo Kameruncima.

- U Srbiji ima ozbiljnih igrača koji se nisu vraćali u odbranu. Da su pomerili zadnju liniju nazad deset metara kad su videli da Kamerunci idu grlom u jagode, postigli bi još dva-tri gola. Izašao im je i najbolji štoper Strahinja Pavlović, a ušao Stefan Mitrović, koji je bio promašaj. Loša je odluka i što nije igrao Nemanja Gudelj jer Maksimović je odigrao utakmicu za zaborav - dodao je stručni konsultant HRT-a.

Foto: Tanjug/AP

Utakmica sa Švajcarskom će rešiti pitanje naše sudbine na turniru

Jeličić je na kraju zaključio da je izuzetno čudno da Piksi nije odlučio da malo stabilizuje sastav sa nekim novim igračem.

- Kod vođstva Srbije 3:1 stvari na terenu su izgledale neverovatno, čak i neozbiljno. Čudno mi je da Piksi nije reagovao tako da je uveo jednog igrača koji bi stabilizovao njegov sastav - završio je Jeličić

Ipak, situacija za Srbiju i dalje nije izgubljena, pošto je u petak od 20 časova očekuje meč protiv Švajcarske. Ukoliko "orlovi" stignu do pobede plasiraće se u narednu fazu prvenstva, osim u slučaju šokantne pobede Kameruna nad Brazilom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading