ZAŠTO TE JE PIKSI IZBACIO? Ne, to ne bih komentarisao!

Autor:

Sport

28.11.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije i Kameruna odigrali su 3:3 u drugom kolu grupne faze Mundijala u Kataru.

ZAŠTO TE JE PIKSI IZBACIO? Ne, to ne bih komentarisao!

Foto: Starsport

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Krilni fudbaler Srbije Andrija Živković nije želeo da komentariše odluku Dragana Stojkovića Piksija koji ga je sredinom drugog dela izveo iz igre:

Republika

- Ne znam zašto me je selektor menjao, to nije pitanje za mene. Moramo biti hrabri protiv Švajcarske kako bi pobedili. Morali smo ranije da zatvorimo meč. Nismo bili pametni, naivno smo primili golove. Mi smo Srbi i bićemo pravi kad treba. Kontrolisali smo meč i moramo protiv Švajcaraca ući sa 100 posto. Moramo da se spremimo i pobedimo, Spremni i to ćemo pokazati - rekao je Živković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić

Svoje viđenje meča imao je i golman naše selekcije Vanja Milinković-Savić:

- Uvek može da se desi da primiš gol iz kornera. Ne znam šta se tačno desilo na 3:1, uradićemo analizu. Nije tačno da nije bilo nikoga na drugoj stativi kod njihovog prvog gola. Mi moramo da stojimo visoko i da držimo protivnika daleko od gola. Problem komunikacije samo, to je razlog. Sada se nadamo da Brazil pobedi Švajcarsku. Lakše je sve kada od tebe zavisi, ali nadamo se da će Brazil pobediti - rekao je Vanja Milinković-Savić.

Naredni duel naša selekcija igra protiv Švajcarske - 2. decembra od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading