OGLASIO SE VLASNIK STANA U KOM JE ŽIVELA KRISTIJANA: Evo šta je imao da kaže u svoju odbranu

Autor:

Vesti

28.11.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kristijanin stanodavac tvrdi da je korektno postupio.

OGLASIO SE VLASNIK STANA U KOM JE ŽIVELA KRISTIJANA: Evo šta je imao da kaže u svoju odbranu

Foto: pixabay.com

Kristijana Ćirić, trudnica u 5. mesecu trudnoće, odlukom njenog stanodavca Cvetka Sarića izbačena je sa suprugom i četvoro dece iz stana u Surčinu. Nakon privremenog smeštaja u stanu suprugovih roditelja, oni su uspeli da pronađu porodičnu kuću za stanovanje u Kaluđerici. Opština Grocka im je obećala i pomoć i platila im je unapred tri meseca kiriju.

Međutim, njen bivši stanodavac tvrdi da je korektno postupio i da je imao opravdan razlog da donese takvu odluku, a ključno je bilo to, kako tvrdi, što Kristijana i njen suprug nisu odgovorno čuvali svoju decu, prenosi Telegraf.rs.

- Čujte, treba znati čuvati decu. Onaj ko ima toliko dece mora barem da zna kako da ih čuva. Ja sam isto otac petoro dece. Šta da vam kažem, stalno su se bunili stanari da su pravili buku. Kristijana i njen muž su se stalno svađali i tukli. Stalno se čula buka iz stana i stanari su se mesecima žalili. Ja kada sam doneo doluku da ih izbacim iz stana, dao sam im rok od dva meseca. A što se tiče mog ponašanja, ja sam bio maksimalno korektan, ja sam čak i kupovao poklone njenoj deci, samo da znate - priča Cvetko.

Foto: Republika

Zgrada, ilustracija

 

On kaže da je kontaktirao ljude iz opštine Grocka, te da je sam insistirao da i oni dođu zajedno sa Kristijanom i njenim suprugom prilikom selidbe stvari. Takođe, kako tvrdi, nisu tačni navodi da je on njima zabranio da prenesu nameštaj i veće stvari.

- Stan je demoliran. Vrata od terase su uništena. Ko može za to da bude odgovoran? Ja nisam stanovao u tom stanu. Niti ja njima zabranjujem da oni prenesu svoje stvari, ja jesam promenio bravu, ali oni se trenutno nalaze u stanu i prazne ga - tvrdi Cvetko.

Podsetimo, Kristijana danas sa suprugom nalazi u stanu bivšeg stanodavca u Surčinu, gde pakuje lakše stvari, poput odeće, osnovnih potrepština za decu, ali problem je u tome, kako ona tvrdi, to što im je stanodavac zabranio da iznesu teže stvari jer traži novac za renoviranje celokupnog stana.

- On je nama otključao vrata od stana i dozvolio nam je da odnesemo lakše stvari, međutim, rekao nam je da teže stvari na rasklapanje, poput nameštaja ne možemo da nosimo zbog toga što traži krečenje stana i zato što nas optužuje da smo mi oštetili vrata od terase. Da smo izašli kao ljudi iz stana i da smo uspeli da popakujemo i prenesemo sve stvari, mi bismo to okrečili. Ali, kada nas je onako izbacio iz stana, mi sada ne znamo bukvalno gde nam je glava i ne znamo odakle da počnemo - tvrdi Kristijana za Telegraf.rs.

Porodica Ćirić nakon privremenog smeštaja u stanu suprugovih roditelja, skućiće se u porodičnoj kući u Kaluđerici. Opština Grocka im je obećala pomoć i platila im je unapred tri meseca kiriju.

Miloš, vlasnik kuće u Kaluđerici rekao nam je da je za porodicu Ćirić čuo od svojih prijatelja iz opštine Grocka i da se odmah ponudio da im pomogne.

- Prijatelji iz opštine Grocka pitali su me da li poznajem nekog čoveka u Kaluđerici koji bi bio voljan da ponudi smeštaj Kristijani i njenoj porodici. Ja sam se odmah ponudio i potpisao sam ugovor sa njom na tri meseca. Šta će dalje biti, videćemo. Koliko znam, oni planiraju trajno da se skuće - kratko nam je tada odgovorio.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Mile

29.11.2022 14:33

Na spratu iznad nas živi par sa detetom i tuče se i svadja po stanu i hodniku zgrade svaki drugi dan u bilo koje doba. Više puta zvali smo policiju jer lome sve redom i zapomažu da će ih onaj drugi ubiti. Dodju, vide, odu, sutra opet isto. Vlasnik stana se pravi da ne zna. Ako im da otkaz jednom ipak, eto I njih da kukaju kao ovi iz članka.