PRVO OGLAŠAVANJE ANE BEKUTE O TESTAMENTU MILUTINA MRKONJIĆA: Sve je pripalo "zakonitoj naslednici", a evo o kome je reč! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2022

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ana Bekuta napokon progovorila o imovini pokojnog partnera Milutina Mrkonjića

PRVO OGLAŠAVANJE ANE BEKUTE O TESTAMENTU MILUTINA MRKONJIĆA: Sve je pripalo "zakonitoj naslednici", a evo o kome je reč! (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Ana Bekuta

Prošlo je godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića, kome je u subotu održan pomen na Novom groblju, a njegova dugogodišnja saputnica Ana Bekuta prolila je more suza, čime je dokazala da vreme još nije izlečilo rane. 

Naime, u medijama se mnogo pisalo o Milutinovom testamentu, a sve ovo vreme Bekuta je mudro ćutala, sve do danas. 

Foto: ST/N.PANČIĆ

Ana Bekuta na pomenu Milutinu Mrkonjiću

Naime, pevačica je na svom Instagramu profilu podelila Mrkonjićevu i njenu zajedničku fotografiju, u opisu koje je prvi put progovorila o imovini pokojnog političara, o kojoj se toliko priča.

-Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini. Bilo je to ponekad teško da se čita i probavlja. Kao da sam neka sirotica, a ne žena koja radi, stiče i stvara poslednjih 40 godina. Možda vam je nepojmljivo, ali ja sam zaradila više nego Milutin. Pametno sam ulagala i živela jednako i pre njega, i sa njim i nakon njega. Ono sto je Milutin imao, ostalo je zakonitoj naslednici i ja protiv toga nemam i nikad nisam imala ništa. Ne postoji nikakav testament i nikakve sapunice koje mediji kreiraju. Naš smo život živeli u skladu i dogovoru. Možda vi ne bi tako, to je vaša stvar. Naš je bio naša stvar. Novac me nikad nije zanimao - iz jednostavnog razloga jer sam imala svoj. U periodu kad sam srela Milutina trebala mi je samo ljubav, toplina i pažnja. To sam dobila i živeli smo u toj toplini, ljubavi i pažnji do kraja njegovog života - napisala je Bekuta i nastavila:

-Tužno je gledati koliko je nekima neverovatno da žena ima, da je žena zaradila, stvorila i stekla bez muškarca. Ako je tako nešto neverovatno u 21. veku, mi kao narod imamo ozbiljan problem. Svim devojkama želim da pronađu ljubav kakvu sam ja pronašla u Milutinu. Za pare se pobrinite same. Tako je slađe - napisala je Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Po svemu sudeći, iz Anine objave moglo bi se zaključiti da je "zakonita naslednica" Milutinova supruga Daša, koja, podsećanja radi, nije bila na Milutinovom pomenu kada i svi, kako su pisali mediji, jer je došla ranije kako bi izbegla predstavnike sedme sile. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading