"TVOJA SMRT JE MOJ SMAK SVETA" Reči Ane Bekuta koje je uputila pokojnom Mrki razaraju dušu, prvi put o tragediji "Ja živim od sećanja, a ti mirno spavaj"

Autor:

Zabava

27.11.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta prvi put nakon godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića Mrke objavila tekst o najtežem bolu koji je doživela.

"TVOJA SMRT JE MOJ SMAK SVETA" Reči Ane Bekuta koje je uputila pokojnom Mrki razaraju dušu, prvi put o tragediji "Ja živim od sećanja, a ti mirno spavaj"

Foto: instagram.com

Pevačica i članica žirija ,,Zvezde Granda" Ana Bekuta na Instagram profilu objavila je fotografiju sa njenim pokojnim ljubavnim partnerom, Milutinom Mrkonjićem Mrkom, a emotivnim i potresnim rečima progovorila je prvi put o najvećoj boli. 

Naime, juče se obeležilo godinu dana od Mrkine smrti, a Ana Bekuta se pojavila na Novom groblju, za razliku od njegova zakonite supruge Daše Mrkonjić

Republika

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić Mrka

 

Danas je dan kada je Ana saznala za tragične vesti, pa je imala potrebu da se oglasila na društvenoj mreži Instagram i potresnim rečima rasplakala sve:

- Godina je dana od mog ličnog smaka sveta. Još se nisam pomirila sa tim da korak u hodniku nije tvoj, i da poziv na telefonu nije tvoj, i da čežnjivi pogled iz prvog reda u publici nije tvoj. Biram, ipak, da slavim tvoj život češće nego da očajavam. Radujem se i svakoj vožnji obilaznicom koja će nositi tvoje ime. Jer, ceste nisu samo odlasci i putovanja. Ceste su putevi kućama, povratak domovima i porodicama. Hvala ti na bezbroj dela ljubavi, hvala ti što mi skoro svakog dana priđe neko kome si pomogao i promenio mu život - započela je Ana, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Hvala ti što se time nikada nisi hvalio. Hvala ti što te svako ko te je sreo pamti kao dobrog čoveka. Nekad sam te volela i zbog toga što me nikada ničim nisi ni najmanje povredio. Danas te volim još više, jer nikada nisi namerno povredio nijednog čoveka na ovom svetu. Ja sad živim od sećanja i ponosa. Mirno spavaj u večnosti koju si zaslužio svakim danom svog neverovatnog života. Voli te Ana - napisala je Bekuta uz njihovu fotografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading