ANINA ČITULJA MRKI TERA SUZE NA OČI: "Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašniji za jednog tebe" (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta zajedno sa sinom i unucima podelila potresne reči

ANINA ČITULJA MRKI TERA SUZE NA OČI: "Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašniji za jednog tebe" (FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Ana Bekuta

Juče je održan pomen Milutinu Mrkonjiću, a Ana Bekuta krila je suze iza tamnih naočara, a zahvaljujući svojim prijateljima ostala je sve vreme na nogama.

Naime, pevačica je dala čitulju preko novina Mrki, u kojoj je potpisala i svog sina i unuke koji su sa njim bili veoma bliski.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Ana Bekuta

-Najdraži moj, prošla je godina dana otkako je svet siromašniji za jednog tebe. Osiromašili smo za stotine sitnih znakova pažnje, za velika i mala dobra dela, za smeh i šale, za oslonce koje si pružao svima koje si voleo. Iza tebe su, ipak, ostale hiljade znakova pažnje, hiljade malih i velikih dela ljubavi, mostovi koji nas spajaju i mudrosti koje si nas naučio. Odmaraj se u večnosti i spokoju koji si zaslužio svakim danom svog života. Zauvek tvoji, Ana, Igor, Bane i Sonja- stoji u čitulji.

Republika

Foto: Printscreen

čitulja Milutinu Mrkonjiću

 

Podsetimo, Ana je dala izjavu nakon pomena u kojoj je priznala da joj je i dalje teško.

- Ovih godinu dana je bilo jako teško za mene. Milutin bi bio svakako ponosan na priznanje koje je dobio danas od svoje države i predsednika. Evo, sad mogu da kažem, i koje je čekao dugi niz godina. Dobro je što je došlo i posthumno. Hvala vam mnogo što ste došli - poručila je potrešena Bekuta za domaće medije kroz suze nakon jednogodišnjeg pomena svom partneru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading