SNIMAK IZ FEKETIĆA NEAUTENTIČAN! Potraga za crnim panterom se nastavlja, oglasio se Sekretarijaz za zaštitu životne sredine!

Autor:

Vesti

27.11.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Snimak crnog pantera snimljen navodno kod Feketića je neautentičan, kratak, živiotinja brzo trči, pa je nemoguće utvrditi o čemu se radi, tvrde u Seekretarijatu za zaštitu životne sredine.

SNIMAK IZ FEKETIĆA NEAUTENTIČAN! Potraga za crnim panterom se nastavlja, oglasio se Sekretarijaz za zaštitu životne sredine!

Foto: Pixabay, Youtube

Crni Panter u okolini Apatina i Banje Junaković

U toku jučerašnjeg dana Pokrajinska inspekcija za zaštitu životne sredine dobila je snimak meštanina sela Feketić, gde se vidi veća crna životinja kako pretrčava atar.

Lovci su izašli na teren a kako kažu u pokrajinskom Sekretarijatu za zaštitu životne sredine, snimak je kratak, životinja brzo trči, pa je nemoguće utvrditi o čemu se račno radi.

Po prijemu i pregledu snimka, lovačko udruženje iz Feketića je upućeno na teren. Prema rečima Nemanje Ivanovića, pokrajinskog inspektora za zaštitu životne sredine, do jutros nije pronađen nijedan trag koji bi ukazivao na prisustvo crnog leoparda, odnosno pantera.

Kako navodi, snimak je neautentičan, kratak, živiotinja brzo trči, pa je nemoguće utvrditi o čemu se radi.

Ekipe pokrajinske inspekcije, kao i palićkog Zoološkog vrta su u pripravnosti i spremne da odu na teren, ukoliko se utvrdi prisustvo opasne zveri.

Javno preduzeće "Vojvodinašume" objavilo je 10. novembra upozorenje o pojavi crnog pantera na teritoriji opštine Apatin.

Međuti, opsežnom pretragom terena nisu pronađeni tragovi koji ukazuju na prisustvo pantera.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading