GODINU DANA TUGE, SUZA I BOLA! Prijatelji i kolege se okupili da odaju počast Milutinu Mrkonjiću, na pomenu i UDOVICE poznatih PEVAČA! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Održan jednogodišnji pomen Milutinu Mrkonjiću.

GODINU DANA TUGE, SUZA I BOLA! Prijatelji i kolege se okupili da odaju počast Milutinu Mrkonjiću, na pomenu i UDOVICE poznatih PEVAČA! (FOTO)

Foto: ST/V.Lukić/N.PANČIĆ

Milutin Mrkonjić (80), počasni predsednik SPS i nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, preminuo je 27. novembra prošle godine. Na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, gde je Mrkonjić i sahranjen, danas je održan jednogodišnji pomen, a porodica, prijatelji i kolege su se okupili da mu odaju počast.

Pored pevačice Ane Bekute koja je došla u pratnji sina, unuka i unuke, na pomen su došle udovice pevača Šabana Šaulića i Predraga Živkovića Tozovca - Gordana Šaulić i Emilija Mima Tozovac.

Na pomenu je bio i advokat Toma Fila, kao i bivši ministar Zoran Đorđević. Ivica Dačić, Branko Ružić, Radomir Antić i brojni drugi članovi SPS-a.

Danas je saopšteno da će obilaznica oko Beograda nositi ime po njemu, a Ana Bekuta je kroz suze rekla da je Mrka na to čekao godinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.11.2022 13:29

Jao kako je ucveljena,jadna,a pre neki dan pevala kod Novaka sve u sesnaest