ROMANTIKA NA TERENU: Dvojica fudbalera pokazala LEPŠU STRANU ove igre!

Autor:

Sport

27.11.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica fudbalera su pokazala da ova igra ima i lepšu stranu.

ROMANTIKA NA TERENU: Dvojica fudbalera pokazala LEPŠU STRANU ove igre!

Foto: Twitter/Printscreen/MediumSizeMeech

Maor Levi i Nodar Kavtaradze, fudbaleri Makabija iz Haife, odnosno Dinama iz Tbilisija, pokazali su lepšu stranu fudbalske igre.

Naime, na utakmici ove dve ekipe, Kavtaradze, fudbaler sredine terena, naleteo je na Levija, a zatim je krenuo da pada preko glave izraelskog fudbalera.

Ipak, Maor Levi je uspeo da u poslednji čas zaustavi Kavtaradzea da ne padne na zemlju iz sve snage, pa su dvojica fudbalera zajedničkim snagama legli na travu. Međutim, tu nije bio kraj.

Kada su se sputili na zelenu površinu, svi su očekivali da će se fudbaleri samo podići, ali je usledio prijateljski zagrljaj, pa su još nekoliko sekundi fudbaleri ostali u tom položaju da leže na travi.

U moru teških startova, kao i pokvarenih poteza, njih dvojica su pokazala da sve može kroz osmeh, i da nema potrebe da se oštro startuje na protivnike. Za svako poštovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading