ŠAMAR ZA HRVATSKU: FIFA teško UVREDILA komšije pred nastavak Mundijala!

Autor:

Sport

27.11.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki propust ili nepoštovanje Hrvatske?

ŠAMAR ZA HRVATSKU: FIFA teško UVREDILA komšije pred nastavak Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić sa hrvatskim reprezentativcima u Kataru

Trenutno se u Kataru organziuje 22. po redu Svetsko prvenstvo u fudbalu, a među 32 učesnika najbitnijeg takmičenja nalazi se i selekcija Hrvatske.

Osmi dan Mundijala u Kataru možete pratiti na live blogu.

Kao i za svako veliko fudbalsko takmičenje, tako je i za ovaj Mundijal organizovana fantazi igrica, u kojoj brojni ljubitelji širom sveta sklapaju svoje ekipe, pa zatim od svojih igrača dobijaju poene u zavisnosti  od njihovg učinka na mečevima.

Ta tradicija nije zaobišla ni prvenstvo u Kataru, pa su ljubitelji ove igre i ove godine mogli da sklope svoj tim i prate učinak svojih igrača. Međutim, kao i kod brojnih drugih stvari na ovom prvenstvu, igrica nije mogla da prođe bez skandala.

Foto: FIFA/Printscreen

Domingez u dresu Livakovića

FIFA je uspela da napravi previd, koji se tiče jednog hrvatskog fudbalera. Naime, čuvar mreže Vatrenih Dominik Livaković nema svoju sliku, već je kraj njegovog imena fotografija rezervnog golmana Ekvadora Aleksandra Domingeza.

Interesantno je i to da nije u pitanju generički lik, koji bi se našao ukoliko zaista nemaju Livakovićevu sliku, koja uredno stoji na zvaničnom sajtu takmičenja.

Očigledno da na ovom Mundijalu ni fantazi igrica nije uspela da prođe bez gafova, a ostaje da se vidi da li će FIFA promeniti sliku i ispraviti svoju grešku.

Hrvatska je u prvom kolu odigrala samo 0:0 sa Marokom, dok ih danas očekuje susret sa Kanadom, koju sa gola predvodi Milan Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
42522

27.11.2022 13:55

hahahahha koja ste vi sprdnja od portala hahahahah