SKANDALOZAN POTEZ FIFA: Pokrenut postupak protiv Srbije zbog zastave "Nema predaje"!

Autor:

Sport

26.11.2022

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota.

SKANDALOZAN POTEZ FIFA: Pokrenut postupak protiv Srbije zbog zastave "Nema predaje"!

Foto: Twitter printscreen/dzindranv

Zastava "Nema predaje" u svlačionici Srbije pred meč sa Brazilom

FIFA je pokrenula istragu protiv fudbalske reprezentacije Srbije, zbog zastave koju su "Orlovi" okačili u svlačionici uoči utakmice protiv Brazila, premijerne za naš nacionalni tim na Mundijalu u Kataru.

Radi se o zastavi "Nema predaje", na kojoj je Kosovo i Metohija ilustrovano srpskom trobojkom, zbog čega je usledila žalba iz Fudbalskog saveza tzv. Kosova.

Srbija je od Brazila izgubila rezultatom 2:0, ali je naš narod kao veliku pobedu na društvenim mrežama delio fotografiju zastave koja se našla između dresova Miloša Veljkovića i Andrije Živkovića.

Međutim, to bi moglo da bude kontraproduktivno, pošto u FIFA smatraju da je to što su puleni Dragana Stojkovića Piksija okačili u svlačionicu zastavu sa iscrtanom svetom srpskom zemljom razlog za pokretanje postupka.

Sada nam ostaje da vidimo kakva će kazna sačekati Srbiju, mada se veruje da će biti samo novčana ili u vidu opomene, prenosi "Rojters".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nebitno

26.11.2022 19:53

Nisu mi jasni ovi debili imamo valjda pravo u našoj svlačionici da radimo i kačimo šta hoćemo ne kontam da bi ti moglo da ugrozi naše učešće na mundijalu. Kosovo još uvek nije nezavisna država, a momci možda i nisu uopšte hteli da pošalju takvu poruku, već su to mediji i ostali pogrešno protumačili. Kako god bilo ova sitnica ne treba da nas košta diskvalifikacije sa mundijala.