PRIJATELJSKO ODMERAVANJE SNAGA: Ušće i Leštane oprobali sve raspoložive igrače!

Autor:

Sport

26.11.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje završena je velika većina prvenstava u nižim ligama na teritoriji Srbije. Ušće i Leštane ugovorili su prijateljski meč koji je danas odigran. Ekipa iz Srpske lige Beograd slavila je rezultatom 3:0.

PRIJATELJSKO ODMERAVANJE SNAGA: Ušće i Leštane oprobali sve raspoložive igrače!

Foto: I. Đurđević

Iako su sezone gotove, pojedini timovi su i dalje u trenažnom procesu pa ne čudi informacija da je danas odigran i prijateljski meč. 

Republika

Ušće sa Novog Beograda takmiči se u Srpskoj ligi Beograd gde zauzima 13. poziciju na tabeli jesenjeg dela prvenstva. Njihov današnji protivnik ekipa Leštana član je Beogradske Zone i na zimsku pauzu otišli su sa 11. mesta.

Već na samom startu utakmice trese se mreža Vranića. Ušće preko Milićevića stiže do prednosti u 3. minutu i to je u mnogome odredilo dalji tok susreta.

Igralo se otvoreno, igrači obe ekipe su u meč ušla opušteno sa željom da se što bolje prikažu trenerima. Tim Leštana iako iz nižeg ranga takmičenja pokazao je da zna fudbal, ali da imaju problema sa završnicom.

Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:0 za tim sa Novog Beograda. 

 

U drugih 45 minuta ista situacija kao i od starta. "Vrtić" trenera Gorana Petkovića je pokušavao na sve načine da dođe do gola, a gosti su pogađali na drugoj strani. Igračima iz Leštana najviše je falio pravi udarac ka golu Blagojevića.

U 75. minutu Micić autogolom povećava zaostatak svog tima na 2:0.

Sedam minuta kasnije Nović postavlja konačan rezultat utakmice na 3:0.

Utakmica odigrana u prijateljskom tonu, bez previše ozbiljnijih duela. Oba trenera su proverila mogućnosti svih raspoloživih igrača, pa će u narednom periodu znati na kojim pozicijama treba ojačati tim. 

Po svemu prikazanom na ovom prijateljskom susretu igrač utakmice po mnogima je Jović iz ekipe sa Novog Beograda.

 

Leštane (Milutinac) - Ušće (Novi Beograd) 0:3 (0:1)

Leštane: Vranić, O. Vidović, Mićić, Savić, Petković, Mastilović, Đorđević, Azarić, Milošević, Dokić, Stanković. Igrali su još: Jovanović, Raičević, L.Vidović, A. Vidović, Urošević, Filipović.

Ušće: Blagojević, Đapa, Vukićević, Janićijević, Hiti, Vasić, Milićević, Panović, Nović, Toni, Jović. Igrali su još: Isak, Frenk, Tomašević.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading