SRBIJA IDE NA POBEDU PROTIV KAMERUNA! Grujić otkrio šta im je Piksi poručio na treningu nakon Brazila! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.11.2022

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije, u ponedeljak 28. novembra od 11 sati, igraju protiv selekcije Kameruna u drugom kolu grupne faze Mundijala u Kataru.

SRBIJA IDE NA POBEDU PROTIV KAMERUNA! Grujić otkrio šta im je Piksi poručio na treningu nakon Brazila! (VIDEO)

Foto: Dražen Ostojić

Svoja očekivanja pred ovaj važan duel izneli su srpski reprezentativci i omladinski šampioni sveta sa Novog Zelanda 2015. godine, Marko Grujić i Nemanja Maksimović:

Republika

- Nije na nama da razmišljamo o tome, sigurno će učiniti sve da se stavi na raspolaganje. Kao i Maksa i ja, svi bismo voleli da dobijemo poverenje selektora i šansu, ali isto tako znamo da je SMS važan za ekipu. 

Republika

Foto: Dražen Ostojić

Koferencija Orlova pred Kamerun

Šta jim je Piksi poručio na treningu?

- Posle prve utakmice i poraza teško se spava, dosta smo razmišljali o utakmici. Ali u fudbalu se svakog dana okreće novi list, da nije gotovo posle jedne utakmice. To nam je selektor poručio. Da moramo da budemo jači nego ikad, da nas ovo ne obori, nego da nastavimo da idemo ka cilju i da dobijemo naredne dve utakmice - rekao je Grujić.

- Znali smo da treba da ostanemo zajedno, budemo tim i posle smo smo sve pobedili i postali prvaci sveta. Isto je i sada, ali daćeno sve od sebe da pobedimo Kamerun i Švajcarsku i prođemo dalje - istakao je Maksimović.

Čitavu konferenciju za medije pogledajte u ponuđenom video snimku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading