"PRLJAVA IGRA" FIFA PREMA SRBIJI: Svetska kuća fudbala FAVORIZUJE Švajcarce i Kamerunce!

Autor:

Sport

27.11.2022

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ikog čudi što su "Orlovi" jedina od 32 ekipe na Mundijalu kojoj je to namešteno?

"PRLJAVA IGRA" FIFA PREMA SRBIJI: Svetska kuća fudbala FAVORIZUJE Švajcarce i Kamerunce!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije pred meč sa Brazilom

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak od 11 sati igraju meč drugog kola Svetskog prvenstva, protiv selekcije Kameruna.

Ta utakmica igraće se na stadionu "Al Džanub", na kom su Kamerunci već igrali na startu takmičenja protiv Švajcarske. Sa druge strane, "Orlovi" su protiv Brazila ukrstili koplja na "Lusailu".

Pomenuti podaci dokazuju da će Kamerun biti u izvesnoj prednosti na utakmici sa Srbijom, pošto su izabranici Rigoberta Songa već osetili travu i atmosferu na "Al Džanubu", dok će puleni Dragana Stojkovića Piksija igrati na nepoznatom terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativci Srbije

Međutim, to nije sve kada je u pitanju tiranija koju FIFA sprovodi nad reprezentacijom Srbije.

Naime, da se samo jednom u grupi dogodi takva situacija mogli bismo da kažemo da je slučajnost, ali će "Orlovi" u istom problemu biti i u poslednjem kolu, kada će izaći na megdan reprezentaciji Švajcarske.

Duel "Orlova" i "Sajdžija" zakazan je za petak, 2. decembar, od 20 časova, a igraće se na stadionu "974".

Pogađate, Srbiji će to biti prva utakmica na stadionu napravljenom od 974 kontejnera, dok će Švajcarci u ponedeljak moći da se upoznaju sa njim, jer tu igraju meč sa Brazilom.

Pritom, FIFA je raspored namestila tako da je reprezentacija Srbije jedina od 32 ekipe na Mundijalu, koja će dve utakmice u grupnoj fazi igrati na nepoznatim terenima, a na kojima su njeni rivali već igrali. Takav slučaj se ostalim selekcijama dešava najviše jednom, a mnogima čak nijednom...

Da li to znači da FIFA na najpokvareniji mogući način pokušava da pomogne da se Srbija izbaci sa Svetskog prvenstva? Svoje mišljenje o tome možete izneti u sledećoj anketi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
695

27.11.2022 13:52

hahahahha koja ste vi sprdnja od portala hahahahah

Dragan

27.11.2022 14:15

Već odavno to znam zato su i primili,, kosovo,, platini i istalu smradovi će platiti previsoku cenu, ali još tiga nisu svesni.!

Nova Varos

27.11.2022 14:23

Mogu samo da nas mrze. Bice kako oni montiraju. Zivela ORLOVI. Zivela Srbija.

Novak ilic

28.11.2022 11:10

Fifaciuzuuzuuuuiuuuuuuuuiujuuuuuiuuuuuuzuuuuuzuuuuuuuuuuuh