EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Najbolja moguća vest iz Katara: Piksi može da računa na sve reprezentativce u nastavku Mundijala! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.11.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za navijače Srbije pred meč drugog kola grupe G.

 

Fudbaleri Srbije sastaće se sutra od 11 časova sa Kamerunom u okviru drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a kako portal Republika.rs ekskluzivno saznaje, svi reprezentativci Srbije će biti spremni za taj susret.

Osmi dan Mundijala u Kataru možete pratiti na live blogu.

 

Naši momci su poraženi na startu prvenstva od Brazila sa 2:0, ali je veliki uticaj na taj meč imao i zdravstveni bilten Srbije, koji svakako nije bio najsjajniji. Problem sa povredama je vuklo nekoliko fudbalera, a to se najviše osetilo kroz izostanak Filipa Kostića i Dušana Vlahovića, koji su meč sa Brazilom počeli sa klupe.

Ipak, situacija se pred meč sa Kamerunom znatno promenila, pa su se na treningu našli svi fudbaleri koje je Dragan Stojković Piksi poveo u Katar, što je svakako sjajna vest pred odlučujuće mečeve "Orlova" na ovom turniru.

Kao što smo već pisali, Filip Kostić je spreman za duel drugog kola, a to se isto može reći i za Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, pa će selektor Srbije moći da na teren izvede najboljih 11 fudbalera.

Meč između Srbije i Kameruna je na programu sutra od 11 časova, na stadionu "Al Janub", a od 17 časova je na programu drugi duel u grupi G, pošto će snage odmeriti selekcije Brazila i Švajcarske. Plasman u narednu fazu će obezbediti dve najbolje plasirane selekcije.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading