DAN PRED OKRŠAJ SA KAMERUNOM: Stigla KLJUČNA INFORMACIJA koju je Piksi sa nestrpljenjem čekao!

Autor:

Sport

27.11.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je za Dragana Stojkovića Piksija i Srbiju sve bolja iz dana u dan.

DAN PRED OKRŠAJ SA KAMERUNOM: Stigla KLJUČNA INFORMACIJA koju je Piksi sa nestrpljenjem čekao!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije

Fudbaleri Srbije doživeli su poraz u prvom kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto je od naše selekcije bolji bio Brazil sa 2:0.

Osmi dan Mundijala u Kataru možete pratiti na live blogu.

"Orlovi" su u taj meč ušli u kombinovanom sastavu, pošto su zbog problema sa povredama u prethodnim nedeljama, meč sa klupe počeli Filip Kostić i Dušan Vlahović, a bilo je jasno i da Aleksandar Mitrović nije na 100%. Ipak, pred meč sa Kamerunom, Srbija će dobiti veliko pojačanje u startnoj postavi.

Foto: Starsport

Filip Kostić će biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću

Naime, Filip Kostić, levi bek Juventusa, ali i reprezentacije Srbije, oporavio se od povrede, pa će se naći u startnoj postavi za meč sa afričkom selekcijom, koji je na programu u ponedjak, 28. novembra, u 11 časova.

Kostić će u prvih 11 zameniti Filipa Mladenovića, levog beka Legije iz Varšave, koji je u prvom kolu počeo meč protiv Brazila umesto Kragujevčanina. Kostić nije ulazio u igru protiv "Karioka", dok je Mladenović igrao 66 minuta, kada je umesto njega na teren ušao Darko Lazović.

Ovo će svakako biti veliko pojačanje za naš tim, pošto Srbija sa Kostićem dobija jednu novu dimenziju u napadu, pa će svakako biti opasnija u možda i odlučujućem meču za prolazak dalje.

Meč Srbije i Kameruna je na programu sutra od 11 časova, na stadionu "Al Janub", dok će se u okviru drugog meča grupe G sastati Brazil i Švajcarska.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading