RTS PRAVI LAKRDIJU OD MUNDIJALA: Šta to radi Aca Stojanović? Gledaoci BESNI - doživeli su TRANSFER BLAMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.11.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj iz emisije posvećene Svetskom prvenstvu izazvao "haos" na Tviteru.

RTS PRAVI LAKRDIJU OD MUNDIJALA: Šta to radi Aca Stojanović? Gledaoci BESNI - doživeli su TRANSFER BLAMA! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/Aлфи

Detalj iz emisije o Mundijalu na RTS-u

RTS pravi specijalne emisije o Mundijalu u Kataru, a na dnevnom nivou se dešavaju "gafovi" koji privlače veliku pažnju gledalaca.

Između ostalih, internetom kruži snimak komentatora Ace Stojanovića i njegovih kolega iz beogradskog studija, a koji je izazvao salvu podsmeha na Tviteru.

Naime, Stojanović je dodao loptu svom kolegi iz Katara, a od toga je napravljen "spektakl" od dva minuta, bez ikakvog razloga. Brojni korisnici popularne društvene mreže naveli su da su osetili "transfer blama", a generalno su nezadovoljni načinom na koji javni servis prati najveći sportski događaj u 2022. godini.

Inače, najnovije informacije iz Katara govore da su svi reprezentativci Srbije spremni za meč 2. kola grupe G protiv Kameruna (ponedeljak, 11 časova), a Fudbalski savez tzv. Kosova je uputio zahtev FIFA da mu dodeli velelepni stadion "974", o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Aca

27.11.2022 10:56

Kosica se previše zaneo