ŠOKANTAN ZAHTEV TZV. KOSOVA! Nakon što su TUŽILI Srbiju FIFA traže stadion na kome igramo sa Švajcarcima!

Autor:

Sport

27.11.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SVa je prilika da će im zahtev biti uslišen.

ŠOKANTAN ZAHTEV TZV. KOSOVA! Nakon što su TUŽILI Srbiju FIFA traže stadion na kome igramo sa Švajcarcima!

Foto: Profimedia.rs/Twitter/Printscreen

Ilustracija stadiona "974" uz zastavu "Nema predaje"

Veliko interesovanje vlada za stadion "974" koji će posle posle Svetskog prvenstva biti poklonjen jednom od fudbalskih saveza članica FIFA. Najnovije informacije govore da je za njega zainteresovan i FS tzv. Kosova, i da je već aplicirao za njegovo dobijanje.

 

Štaviše i favorit je, budući da ima odlične veze sa Katarom, a konačna odluka biće doneta posle 18. decembra kada će biti odigrano finale Mundijala.

REPUBLIKA NA STADIONU "974"

Stadion "974" predstavlja velelepno zdanje, a izgrađen je od limenih kontejnera i biće "razmontiran" posle prvenstva i preseljen na neku drugu lokaciju. Po svemu sudeći, pripašće našoj južnoj pokrajini...

Podsetimo, upravo na ovom objektu 2. decembra biće odigran meč Srbija - Švajcarska koji može biti presudan u borbi za plasman u osminu finala SP.

Juče je vest dana bila da je Svetska kuća fudbala pokrenula postupak protiv "Orlova" zbog zastave "Nema predaje" koja je razvijena u svlačionici pred meč sa Brazilom, danas tzv. Kosovo želi stadion, pa se postavlja pitanje - šta je sledeće?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading