SAŠKA VESELINOV LJUBI NJEGA U USTA, A NIJE ĐOLE: Pokazala nikad veće iznenađenje, a zbog jedne stvari svi su ostali u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Veselinov pokazala iznenađenje, ali i kako ljubi papagaja

SAŠKA VESELINOV LJUBI NJEGA U USTA, A NIJE ĐOLE: Pokazala nikad veće iznenađenje, a zbog jedne stvari svi su ostali u ŠOKU! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Brat našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe, letos je izgovorio sudbonosno "da" Saški Veselinov, koja je sada na svom Instagramu pokazala da u braku novopečenog bračnog para sve funkcioniše kako treba.

Naime, Saška je pokazala iznenađenje koje joj je suprug priredio za 23. rođendan, kako je i sama napisala u opisu slike.

Naime, cela prostorija bila je ispunjena belim i crvenim cvećem, kao i balonima, a sve je odisalo romantičnom atmosferom.

-Moj Đole. #23 - napisala je Saška u opisu fotografije.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Saška Veselinov, iznenađenje

Saška, takođe, nije propustila da objavi sliku Đoleta sa papagajem, za kojeg je mnogo vezana.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Đorđe Đoković, papagaj

Međutim, svi su primetili i da Saška nije objavila fotografiju kako ljubi Đoleta, već papagaja i to, ni više, ni manje, nego u usta.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Saška Veselinov, papagaj

Inače, istog papagaja Saška je donela na venčanje sa Đoletom, i tom prilikom otkrila:

- Pipi Duga Čarapa Veselinov je za mene član porodice. Znam za njega od kada znam i za sebe. Uvek i zauvek na mom desnom ramenu. Moj zaštitnik- napisala je Saška na svom Instagramu uz fotografiju na ulazu Crkve Svetog Marka kada je pred sam čin venčanja izvadila svog ljubimca iz kaveza i poljubila ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading