BOJAN TOMOVIĆ ZAVRŠIO NA ELEKTROŠOKOVIMA MOZGA: Pevač na 40 rođendan priključen na aparatima! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović rođendan proslavio na elektro šokovima mozga, pevač se pohvalio.

BOJAN TOMOVIĆ ZAVRŠIO NA ELEKTROŠOKOVIMA MOZGA: Pevač na 40 rođendan priključen na aparatima! (FOTO)

Foto: Facebook.com printscreen

Pevač Bojan Tomović godinama se bori sa bipolarnim poremećajem, a nedavno je čak priveden zbog vožnje u alkolisanom stanju.

Sada se oglasio na svoj 40. rođendan i obelodanio svojim pratiocima na društvenoj mreži da će ovaj dan provesti na elektro-šok aparatima.

 

Bojanova borba traje deset godina, pokušao je dva puta samoubistvo, prešao na Islam i promenio ime u Amar Moštrokol, bio pretučen od strane huligana, pa hapšen nekoliko puta.

Bolest se vratila do te mere da je pristao na terapiju elektro šokovima mozga, ne bi li lekari nekako uspeli da ga vrate u normalno stanje.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Bojan Tomović Fejsbuk

 

- Danas mi je četrdeseti rođendan i slaviću ga na elektro šokovima mozga. Zar nije originalno? A to što postoji mogućnost da izgubim pamćenje, zapravo i nije loša stvar jer ću zaboraviti sve ono zbog čega sam i obolio - poručio je putem Instagrama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading