ON JE GEJ, SVE JE ČUDNO! Oglasila se firma za organizaciju venčanja koju je Švonja ojadio za preko 11 HILJADA EVRA, imamo sve RAČUNE! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodbina i prijatelji raskrinkali Karla Švonju i Emiliju Selaković, pokušali da se operu plaćanjem manjih računa.

ON JE GEJ, SVE JE ČUDNO! Oglasila se firma za organizaciju venčanja koju je Švonja ojadio za preko 11 HILJADA EVRA, imamo sve RAČUNE! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram

Maneken Karlo Švonja i njegova partnerka Emilija Selaković prošle nedelje su napravili svadbu, a onda nestali. 

Naime, njih dvoje nisu platili organizatore venčanja, napravili su skandal na splavu na koji su otišli nakon proslave, gde je Karlo navodno Emiliju pretukao, a onda nestali bez traga i glasa. 

Mi smo kontaktirali organizatore njihovog venčanja koji su nam otkrili šokantne detalje. Kako kažu sve je bilo u najboljem redu do svabde, a dan kasnije su počeli problemi. Lagali su da im je kartica blokirana, da će drugi platiti za njih, odlagali obavezu na koju su sami pristali, a onda nestali. Tačnije, oni su se oglašavali, ali se nisu pojavljivali niti donosili novac.

- Uradili su to što su uradili. Nije to ničiji sukob, prosto prevara koja je napravljena, razloge prevare ne znamo pouzdano, ali je činjenica da se desilo to što se desilo. Oni su platili u međuvremenu, od sinoć kada se prva informacija o tome pojavila javno, oni su stupili u kontakt sa nekim saradnicima koji su imali relativno manje račune i potraživanja i nešto su od toga platili. Platili su tu neku dekoraciju, nekih 10-15 hiljada, platili su iznajmljivanje venčanice par desetina hiljada, limuzinu 20ak hiljada i to je ono što za sada imamo informaciju da je plaćeno. Ono što su najveće stavke u celoj priči je restoran gde je račun milion dinara, oko 100 hiljada je foto i preko toga je video materijal, jedan deo dekoracije koji je bio na stolovima, te neke stvari nisu plaćene - počinju priču iz ove organizacije:

- Mi smo sa njima uslovno rečeno bili u kontaktu sve vreme. Dan nakon svadbe su oni bili tu u restoranu, prvo su u toku noći imali taj incident na splavu nekom kada su otišli iz restorana gde je on takođe prevario svoje te ljude koje je tada poveo sa sobom i zapravo namerno izazvao incident na splavu kako bi nestao sa njega. To je očigledno izmišljeni incident, napravljen je da bi oni imali razlog zašto su nestali sa tog splava, da ne bude da su tek tako otišli. Nemam dokaz za to, ali prosto deluje tako i jedan od gostiju koji je tu bio nam je ispričao šta se sve izdešavalo tamo i da su oni na kraju morali na splavu da plate račun koji je bio preko 120.000 dinara, to su gosti morali da plate, a koji su prethodno rekli da su već imali dovoljno troškova na svadbi i da su umorni i da im se ne ide, a on je insistirao da on vodi, da on časti i onda je nestao.

- Sa splava je došao u restoran, a ona je otišla na drugu stranu. On je prespavao u apartmanu za mladence, a ona je došla tek sutradan pošto je njena majka spavala tu i onda je ona došla sutradan. Oni su onda bili kao ljuti jedno na drugo, besni, ne razgovaraju, ignorišu se, a kako je vreme odmicalo oni su počeli da se ponašaju najnormalnije, kao da se ništa nije desilo. Iako je ona ujutru došla majci sa pričom kako nema ništa od te svadbe i priče, to je sve lažno, dogovor i ona se razvodi, što je neki signal i vrlo je verovatno tako da su gosti prevareni i nasamareni kao i svi mi.

 

 

Kako kažu, nakon što su izneli ovo u javnost, brojni njihovi prijatelji i rodbina su im se oglasili.

- U međuvremenu su nam se javljali raznorazni njihovi prijatelji i rodbina, i tu ima jako čudnih stvari. Jedan od njegovih prijatelja je rekao da je on gej i da ne postoji žena, devojka, trudnoća, on je gej i to je to. Rekao je da nije došao na svadbu iako je bio pozvan jer je znao da nešto nije u redu. Familija iz Dalmacije i iz okoline Sremske Mitrovice tako dobar deo njih nije došao na svadbu jer im je bilo jako čudno da ih zovu tek tako dve, tri nedelje pred svadbu, a oni njega i ne poznaju, nisu ga ni videli dugo pošto godinama živi u inostranstvu. Oni koji su se pojavili oni su uredno došli, ispoštovali ih kako to treba da bude, a onda su nasamareni.

Karlo je objavljivao na svoje društvene mreže fotografije sa gradilišta i stvarao privid da je biznismen.

- On je na svom imidžu gradio sliku o sebi da je on neki biznismen, da on ima velike projekte. Kačio je da gradi hotel u Hrvatskoj na primorju, lanac hotela, posle je objavio sliku iz Kine gde je tvrdio da je otvorio lanac fast food-ova, pa agencija za konsalting. Svesno je gradio imidž biznismena kako bi se ljudima predstavljao kao ozbiljan, iako je i po priči njegovih prijatelja najobičniji prevarant.

Iz firme za organizaciju venčanja su nam otkrili i kako su shvatili da su prevareni.

- Bili su u nedelju kod nas ceo dan i on odjednom ne može da plati karticom, nego će na bankomat. Pa kako ćeš sa bankomata da podigneš novac, ako kartica ne može da prođe? Onda će da zove oca, pa će otac da donese, otac nema, pa je skupio samo 100.000, ajde ipak kartica, mi smo vršili pritisak negde da provuče tu kineski karticu koja prolazi kod nas, naša banka je prihvata, onda je kartica odbijena i to na 200.000 dinara. Pa će ipak tata da dođe, rekao je posle sat vremena kum je dobrostojeći njega ću zvati, u međuvremenu je zaboravio na priču o kumu, ponovo je tatu pominjao, a onda je otac prestao da mu se javlja na telefon i nije se pojavio.

 

 

- Onda su sutradan navodno skupili polovinu iznosa, a kada smo u utorak tražili da donesu bar tu polovinu, onda nisu ni to hteli da donesu. Samo kupuju vreme jer ili imaju rezervisane karte za Kinu ili regulišu kako će tamo da odu, da li on sam ili zajedno, ne znam, ali očigledno kupuju vreme. Nisu se nadali da ćemo izaći u javnost sa tim, iako sam mu rekao da ako do srede, koja je i bila rok i on je sam napisao i potpisao - pričaju iz firme i dodaju:

- Jedino što smo mi dobili je taj neki depozit od 4.11. od 59 hiljada za šta takođe imamo račun. Oko milion i trista je ono što znamo da nije zatvoreno, ostalo su sinoć zatvarali i to u 12 sati noću, nakon što se vest pojavila.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aman

26.11.2022 20:38

Pogledaš mu rukopis i shvatiš da nigde ne bi mogao da radi. Alave prevarante i secikese su nadigrali prevaranti. Naišli su slični na slične... jbg