ŽULJA GA ZASTAVA "KOSOVO JE SRBIJA"! Ovo je novinar koji je PROVOCIRAO "Orlove" tokom konferencije za medije u Kataru - dobio je odgovor koji ga je spustio na zemlju!

Autor:

Sport

26.11.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno u Dohi, neuspela provokacija novinara, PR "Orlova" ekspresno reagovao.

ŽULJA GA ZASTAVA "KOSOVO JE SRBIJA"! Ovo je novinar koji je PROVOCIRAO "Orlove" tokom konferencije za medije u Kataru - dobio je odgovor koji ga je spustio na zemlju!

Foto: Republika

Novinar "AP-a"

Tokom konferencije za medije srpske reprezentacije u Kataru, kojoj su prisustvovali Nemanja Maksimović i Marko Grujić, došlo je do neočekivane provokacije.

Republika
 

Naime, novinara "Asošijejted presa" zanimalo je zbog čega su "Orlovi" razvili zastavu "Kosovo je Srbija, nema predaje", ali nije dobio odgovor zbog reakcije portparola nacionalnog tima Milana Vukovića.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

Vuković je poručio predstavniku "AP-a" da pitanja mogu isključivo da se tiču utakmica i događaja na terenu, dok ovakvim temama nije meston na zvaničnoj konferenciji.

Republika

Foto: Dražen Ostojić

 

Kako su Maksimović i Grujić najavili meč sa Kamerunom detaljnije možete pročitati OVDE.

Podsetimo, duel "Orlova" sa afričkom selekcijom zakazan je za ponedeljak od 11 časova, dok će šest sati kasnije, u okviru naše grupe G, snage odmeriti Brazil i Švajcarska.

Kladionice favorizuju reprezentaciju Srbije pred drugi meč grupne faze Svetskog prvenstva, a najnovije informacije iz Katara glase da je vezista Lacija Sergej Milinković-Savić, koji je dobio udarac od Kazemira, ipak spreman da zaigra protiv Kamerunaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading